Ahşap Mimari Atölyesi

Tarihler: 28 Haziran 2018 Perşembe ~ 30 Haziran 2018 Cumartesi 28 Haziran 11:00 - 30 Haziran 17:00

Yer: Fenerbahçe Düşyeri Sahne

Ücret: Numarasız Oturmalı - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2018 ~ Haz 30, 2018
Düşlerindeki yapıları ahşaptan yapmaya ne dersin?

Ahşap Düşler Deneyim İçeriği
Ahşap Düşler Deneyiminde çocuklarımız, özgürce düşlüyor. Düşlerindeki yapıları ahşap tahtalarını  bir araya getirerek oluşturuyor. 

Çocuklarımızın düşlerindeki yapılar, çevreye dost, güvenilir ve sağlıklı ahşap tahtaları ile hazırlanıyor.

Ahşap tahtalarından köprüler, binalar, gemiler ve uçaklar yapan çocuklarımız düşlerindeki mimari yapıları hazırlarken, psikomotor ve bilişsel becerilerini eğlenerek geliştiriyor.

El becerileri, düş gücü ve yaratıcılıklarını geliştirirken, bireysel veya ekip çalışması deneyimini sağlıklı ahşap oyuncaklar ile gerçekleştiriyorlar.

Ahşap Düşler Deneyim Kazanımları
Pedagojik bir araç olarak eğitim sisteminde kullanılan ahşap eğitici oyuncakları ile çocuklarımızın gelişimleri neşeyle destekleniyor.

Sabitlenmeyen ve birbirinin aynısı olan  ahşap parçaların kullanımı, çocukların 3 boyutlu uzayda materyalleri organize etme yeteneğini geliştiriyor. Psikomotor gelişimlerine fayda sağlayarak el becerilerini keşfetmelerini sağlıyor. Ahşap oyuncaklar ile çocuklarımızın geometri, fizik ve teknoloji alanlarında temelleri atılıyor. Ahşap oyuncaklar çocuklarımızı düş gücünün, sanatın, şekillerin ve hacimlerin dünyası ile tanıştırıyor. Çocuklarımızın bilişsel gelişimlerini destekleyerek analitik düşünme, öngörü geliştirme, konsantrasyon ve dengenin gelişimini sağlıyor. Çocukların kendi başına olduğu gibi arkadaşları ile de oynayabileceği tahta oyuncaklar, bu yönüyle düşlerdeki tasarımların bir ekip çalışması eliğinde iş bölümü yapılarak uyumla ortaya koyulabileceğinin en güzel örneği oluyor. Ahşap Düşler Deneyimi bu yönüyle, çocuklarımızı ekip ruhu, iş bölümü ve ekip çalışmasının dinamikleriyle tanıştırıyor. Bu duvar senin duvarın.

Şimdi neşeyle düşleme ve duvarımızı özgürce boyama zamanı!

Çocuklarımız birbirinden renkli çizimleriyle sınırsız düş güçleri bu duvara yansıtıyor.

Neşeyle düşlüyor ve özgürce duvarımızı boyuyorlar.

Düş Duvarı Deneyim İçeriği
Düş Duvarı (Senin Duvarın) Deneyiminde çocuklarımız, silinebilir ve sağlıklı özel boyalar ile düş güçlerinin renkli dünyalarını duvara yansıtıyorlar. Özgürce boyama ve gönüllerince düşleme şansına sahip olan çocuklarımız, sanatın renkler ve sürekli dinamizmle dolu dünyasında kendi düş güçlerini keşfetmelerinin tadını çıkartıyorlar. Sağlıklı boyalar ile düşlerindeki resimleri kendi duvarlarına, gönüllerince çizme şansını yakalıyorlar.

Düş Duvarı Deneyim Kazanımları
Çocuklarımız Düş Duvarı (Senin Duvarın) Deneyiminde, sanatın renkli dünyasına keyifli bir yolculuğa çıkıyorlar. Kendilerini kısıtlamadan, içlerinden geldiği gibi ve düş güçlerini kullanarak kendi duvarlarını eğlenerek boyuyorlar. Düş güçlerini ve yaratıcılıklarını neşeyle geliştiriyor ve bu platformda özgürce ifade edebiliyorlar.

Küçük kasların motor becerilerinin gelişimini de destekleyen Senin Duvarın Deneyiminde çocuklarımız eğlenerek gelişiyorlar.

Düş Duvarı Deneyimin Somut Çıktısı
Çocuklarımızın düş güçleri ve yaratıcılıklarının yansıması olan Senin Duvarın Deneyiminin sonunda; düşünü yansıttığı duvar önünde, düşüyle birlikte özçekim yaparak bu anı ölümsüzleştirerek mutlu bir şekilde deneyimini sonlandıracaktır.

- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT