Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Akdeniz Mutfağı’na ait lezzetleri hazırlamanın püf noktalarını sizlerle paylaşıyor.
"Akdeniz Mutfağı’ndan reçeteler ile uluslararası mutfak tekniklerinin öğrenileceği bu eğitimde; Şefimiz,
-Pesto (fesleğen) Sos -Rezene Sosu ve Yıldız Anason Sosu Yatağında Levrek ve Mini Ratatouille -Geleneksel Fransız Bademli ve Fıstıklı Kek yapımının tekniklerini gösterecek.
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir."
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.