Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
"Master Şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Frederic Amirat, Şef Eric Germanangues, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz.
Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun. Orijini Avusturya’nın ünlü ‘sacher torte’sine dayanan ‘Alhambra Pastası’ ile klasik bir lezzeti sofralarınıza davet ediyoruz. Kış aylarınıza sıcacık bir lezzet katacak bu çikolatalı pasta ile ganaj yapımı, fındıklı ıslak kek yapımı, çikolata ile yazı yazmanın ince tekniklerinin yanı sıra marzipanla süsleme çalışması da yapılacaktır."
3 Ağustos Çarşamba 12:00 – 15:00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.