Ali Vatansever Ve Selin Tezcan İle Fikirden Perdeye

Ali Vatansever Ve Selin Tezcan İle Fikirden Perdeye

Tarihler: 23 Ocak 2018 Salı ~ 30 Nisan 2018 Pazartesi 19:00 - 22:00

Yer: TOY İSTANBUL

Adres: Maçka Gmall Kadirgalar Cad. No:3 Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 970 28 69

Web: http://www.toyistanbul.com/

E Posta: info@toyistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2018 ~ Nis 30, 2018

Yapımcı-yönetmen Ali Vatansever ile yapımcı Selin Tezcan’ın TOY İstanbul’da düzenlediği “Fikirden Perdeye: Yönetmen Yapımcı İşbirliğiyle Film Yapım Süreci” başlıklı atölyenin kayıtları başladı. 23 Ocak’ta başlayıp 16 hafta boyunca haftada 2 gün gerçekleşecek atölyede ikili; bir filmin yapım serüvenini yaratıcı bir yönetmen-yapımcı işbirliği çerçevesinde ele alacaklar.

Film çekmek, yönetmenin düş gücüne bağımlı olduğu kadar yapımcının gerekli bütün bileşenleri bir araya getirmesine ihtiyaç duyan zorlu bir süreç. Ali Vatansever ve Selin Tezcan’ın birlikte düzenlediği “Fikirden Perdeye: Yönetmen Yapımcı İşbirliğiyle Film Yapım Süreci” atölyesi bir filmin, fikirden senaryoya, çekimden dağıtım ve pazarlama aşamalarına kadar olan yapım serüvenini her aşamsıyla yaratıcı bir yönetmen-yapımcı işbirliği içerisinde ele almayı amaçlıyor.

Atölye süresince katılımcılar, bir yönetmenin düşünsel ve fiziksel yolculuğunu, set öncesi ve sonrasındaki yaratıcı işbirliklerini derinlemesine deneyimleme imkânı bulurken, buna paralel olarak bir yapımcının filmi olgunlaştırma sürecini ve sürdürdüğü hassas ilişkileri de öğrenme fırsatına sahip olacaklar. Birçok pratik uygulama, film egzersizleri ve kısa film çekimleriyle kendi yönetmen vizyonlarını geliştirmeyi öğrenecek olan katılımcılar, kendi film projelerini geliştirebilmelerini sağlayacak yapım donanımını da edinecekler.

Ali Vatansever ve Selin Tezcan’ın birlikte düzenlediği “Fikirden Perdeye: Yönetmen Yapımcı İşbirliğiyle Film Yapım Süreci” başlıklı atölye 23 Ocak 2018, Salı akşamı başlayacak. TOY İstanbul’un ev sahipliği yaptığı atölye; 16 hafta boyunca her Salı ve her Perşembe akşamı 19.00 - 22.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Kontenjanın sınırlı olduğu atölyeye katılmak için, toyistanbul.com/workshops adresinden ön kayıt formunun doldurulması gerekmekte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT