Binlerce yıldır sofralarımıza lezzet ve keyif katan üzümün Anadolu ve dünyanın diğer yerlerindeki ailesiyle tanışmaya hazır mısınız?
Buğdaydan sonra belki de insanlık tarihinin en önemli ikinci bitkisi; üzüm…
Kalecik Karası, Shiraz, Sauvignon Blanc ve Narince üzümleri ile tanışacağımız ve üzüm çeşitlerini yemeklerle eşleştirmeyi öğreneceğimiz keyif dolu bir akşam sizi bekliyor.
Avokado, yeşil zeytin, domates ve taze fesleğenli bruschetta (ikram) Izgara hellim salatası; karışık yeşillik, taze baharatlar ve balzamik sos ile Baharatlı çıtır tavuk dilimleri, karamelize soğanlı patates püresi ve hardal dip sos Bonfile ve ananas şiş; üzüm sos ile Frambuaz soslu çikolata mousse (ikram)
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.