Anason Muhabbetleri

Tarihler: 22 Şubat 2020 Cumartesi ~ 22 Şubat 2020 Cumartesi 22 Şubat 2020 09:00

Yer: IWSA

Ücret: - 168.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2020 ~ Şub 22, 2020
Edebiyattan müziğe, sosyolojiden tarihe, tarımdan sinemaya; çilingir sofrasına dair pek çok konu Anason Muhabbetleri’nde!

Değerli konuşmacıların uzmanlık alanlarıyla ele aldığı oturumlar, meze molaları ve bol bol muhabbet 22 Şubat’ta sizi bekliyor.

Konuşmacılar; Ahmet Uhri, Fügen Basmacıo, İlber Ortaylı, Sevim Gözay, Erdir Zat, Serkan Altuniğne, Duygu Beypınar, Koray Özcan, Nilhan Aras, Metin Solmaz, Cavit Saatçi, Yücel Özalp, Ayşe Şensılay, Şengün Kılıç, Akif Kurtuluş, Levent Kömür, Ferit Sarper, Murat Meriç


International Wine& Spirits Academy
Mey|Diageo Türkiye tarafından kurulan  IWSA, gastronomi sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor. Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedefleyen merkez, bütünsel bir yeme &içme eğitimine destek oluyor.

www.iwsa.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

- Etkinlik 18 yaş üstüne açıktır.- Yiyecek ve içecek ikramı olacağı için katılımcıların herhangi bir alerjisi varsa önceden bildirmeleri gerekmektedir.- Çok yoğun parfüm sürülmemesi istenmektedir.- Güvenlik sebebiyle plaza girişinde kimlik ibrazı zorunludur.- Etkinliğin biletleri sadece web sitesi üzerinden satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT