Animasyon Film Günleri

Tarihler: 06 Kasım 2016 Pazar ~ 06 Kasım 2016 Pazar 06 Kasım 2016 12:00

Yer: CreAtolye

Ücret: Numarasız - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2016 ~ Kas 6, 2016
Animasyon Film Günleri, 6 Kasım'da CreAtolye'de çocuklarla buluşuyor.

"Animasyon filmler bize ne anlatır, biz ne anlamalıyız? Kitap tadında animasyon filmler, çocuklara ne anlatır? Hayal gücünü nasıl etkiler, animasyon filmlerden neler öğreniriz?

"Çizgi film dünyasının gözdesi fantastik filmler, çocuklar dikkatleri kadar farklı bilgiler öğrenirler. Ekranda gördükleri fantastik dünyanın kahramanları ile özdeşleşir, çizgilerdeki detaylara bakarak hayal güçlerini geliştirirebilirler. Özellikle eğitsel yönü yüksek, yaş grubuna uygun, sevgi ve doğa temalı animasyonlar çocuğun dünyasında yeni maceralar yaratma çabasını artırır. İşte bu masal tadındaki Japon anime ustalarının hazırladıkları, tüm dünyada kabul görmüş ve pek çok ödül kazanmış animasyon filmleri çocuklarla birlikte Creatolye'de Çocuk Atölyesi ekibiyle birlikte izliyoruz. Seans arasında ise filmi birlikte yorumluyor, ana karakter-olay-hikâye örgüsü hakkında söyleşiyoruz. Nefis popcornlar eşliğinde çocuklar soruyor, biz cevaplıyoruz."

İzlenecek Film: Komşum Totoro (My Neighbour Totoro- Yönetmen Hayao Miyazaki) 
Yaş Grubu: 8-12 yaş
Atölye Süresi: 12:00 – 13:45 
Eğitmen: Çocuk kitapları yazarı, eğitmen Nermin Ferhan Karamuti

Eğitmen Hakkında:
Çocuk kitapları yazarı Nermin Ferhan Karamuti, uzun yıllar yayınevleri ve farklı gazetelerde çalıştı. Birçok yetişkin kitabının redaksiyon ve editörlüğünü yaptı. Çocuklar için yazdığı ilk kitabı “Şekercini Patyos” 2013 yılında Can Yayınları tarafından yayınlandı. Serbest editörlük ve eğitmenlik yaparak hayatına devam eden yazar, çocukların zamansız hayallerinden beslenmeye ve yazmaya devam ediyor.

- Numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT