Antropia Yunan Dansları Kurs Programı

Tarihler: 26 Ocak 2009 Pazartesi ~ 31 Ocak 2009 Cumartesi Çeşitli saatler

Yer: Antropia

Ücret: Aylık: 140 YTL

Nereden Alınır: Antropia

Adres: Atıf Yılmaz Caddesi No: 16 Kat: 4 Taksim Taksim İstanbul

Telefon: 0212 244 85 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2009 ~ Oca 31, 2009

Antropia Sonbahar 2008 -Yunan Dansları Kurs Programı

Kurs Tarihleri
Her Çarşamba 19:30-21:30 saatleri arasında - 20 Hafta / 5 Ay
Her Cumartesi 14:00-16:00 saatleri arasında - 20 Hafta / 5 Ay
Her Pazar 15:00-17:00 saatleri arasında - 20 Hafta / 5 Ay
Her Salı 19:30-21:30 saatleri arasında - 20 Hafta / 5 Ay
Tüm sınıflarımıza maksimum katılımcı sayısı 12 kişidir.

Genel Bilgiler
Türkiye’de olduğu gibi, Yunanistan’da da danslar coğrafyaya bağlı olarak geniş bir çeşitlilik gösteriyor. Yunan Trakyası, Selanik ve Kavala bölgelerinin dansları belirgin Balkan motifleri taşıyor; Teselya ve Peloponez dansları kendilerine has ağır ve ihtişamlı figürleriyle dikkat çekiyor; Ege adalarının dansları neşeli sekme ve sıçrayışlarla öne çıkıyor; Girit dansları ise tüm bunlardan farklı olarak, oldukça sert müzik ve figürlerle adeta bir kahramanlık gösterisine dönüşüyor.
Kurslarımızda, Yunanistan’ın tüm bu farklı bölgelerinden derlenmiş bir repertuarı öğretiyoruz. Ayrıca Türkiye kaynaklı Hasapiko (Sirtaki), Zeibekiko ve Pontus dansları da öğreteceğimiz repertuar içinde yer almaktadır.

Kurslarımıza Katılım
Yeni sınıflarımız ilan edilen başlangıç tarihlerinde kesin olarak başlamaktadır. Herhangi bir sınıfa kayıt yaptırmak isteyen bir katılımcı, önce ilgili sınıfta yer olup olmadığı konusunda bizlerle iletişim kurmalı, eğer sınıf müsaitse, adını ve iletişim bilgilerini bize iletmelidir. Bu işlemlerden sonra bir teyit mesajı yollayarak kaydı onaylıyoruz.

Giyim ve Ayakkabı:
Kurs için özel bir kıyafet gerekmiyor ancak bacakları fazlaca sıkmayan rahat giysiler tercih edilmelidir. Alçak topuklu, hafif, altı kaygan olan spor ayakkabısı veya kösele ayakkabı uygundur. Ders esnasında biraz terleyebiliyoruz, o yüzden yanımızda yedek bir fanila veya T-shirt bulundurmalıyız.

Kurs Ücreti:
Kursumuza katılım ücreti kişi başı aylık (4 haftalık) 140 YTL`dir. Kurs ücretini her dört haftalık dönemin başında rica ediyoruz. Toplam 5 ay olan kurs süresinin herhangi bir bağlayıcılığı yok; katılımcı dilediği ayın sonunda kursu bırakabilir. Ama kayda değer bir şeyler öğrenmek ve yapabilmek için 20 derse / 5 aya ihtiyaç olduğu unutulmamalıdır.

Kurs Yeri ve Eğitmenler:
Derslerimizi Taksim`de, Antropia adlı mekanımızda veriyoruz. Burası aynı zamanda Antropia Yunan Dansları Topluluğu’nun çalışma salonudur. Derslerimiz, Antropia’nın kurucusu ve koreografı olan Cemal Atila yönetiminde, Kıvanç Erdoğdu, Şilan Atila, Zeynep Orhon, Beste Beygo, Onur Atila ve Vahram Kovan adlı eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir. Belli aralıklarla Yunanistan’dan gelen hocalarımız ve dansçı dostlarımız da özellikle tarz ve estetik geliştirme konusunda katkıda bulunmaktadırlar.

Adres ve İletişim
Antropia
Atıf Yılmaz Caddesi No: 16 Kat: 4 Taksim
E-Mail: filia@antropia.org
Web: www.antropia.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT