Arjantin mutfağının aklınızı çelmesine izin verin. İyi et sevenler mutlaka bu workshop'un cazibesine kapılacaktır. Tangoda iyi değilseniz, Arjantin gastronomisini keşfederek mutfağınıza güneş gelmesini sağlayın.
Chimichurri soslu dana biftek, enginar püresi ile Pastırmaya sarılı piliç, krem sos ile Arjantin usulü dana pirzola, barbekü soso ile Salata (İkram)
Etkinlik 3 saat sürmektedir. 8 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
Program 11 Kasım 2016 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.