Arno Garabetyan ile Satranç

Tarihler: 03 Kasım 2018 Cumartesi ~ 03 Kasım 2018 Cumartesi 03 Kasım 2018 10:30

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Ücret: 4 Hafta (Haftada 1 Gün) Eğitim Ücreti - 425.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2018 ~ Kas 3, 2018
Arno Garabetyan ile Satranç Atölyesi, Açık Diyalog İstanbul'da!

Açık Diyalog İstanbul organize ettiği eğitimler dizisine ‘Arno Garabetyan ile Satranç’ atölyesi ile devam ediyor. İstanbul Satranç Derneği Başkanı Garabetyan’ın en önemli misyonlarından biri zihin sporu ve strateji oyunu olan satranç kültürünü tanıtmak ve yeni nesillere aktarmaktır.  Bu spor ile ilgilenen katılımcılar aynı zamanda da, mantık yürütme, hafıza geliştirme ve risk yönetimi konusunda da kendilerini gelistireceklerdir. Bu atölye dört dersten oluşmaktadır. 

Arno Garabetyan Hakkında
Orta ve lise eğtimini Fransız Pierre Loti Lisesinde tamamladıktan sonra, 1990-1994 seneleri arasında University of Nottingham Ekonomi Bölümünü bitirdi. 2012’den beri Türkiye’nin en köklü derneklerinden Istanbul Satranç Derneği Başkanlığı görevini yürütmektedir. Kendi sözleriyle: “Günümüzde çok geç yaş sayılan 16 yaşında satranca bir arkadaşımın katıldığı bir yarışmaya katılıp 2. oldu sonucunda ilgi duymaya başladı. Usta Jirayr Çakır yarışmalara hazırlanması ve çalışmalarını sürdürmesinde öncülük etti ve hazırladı. O dönemde Türkiye gençler şampiyonalarına katıldı ve sonrasında gençler 12’ler yarışmasına da katıldı. İstanbul birinciliğini eş puanla 1989 yılında aldı sonra 2002 yılında da İstanbul ikincisi oldu.

Son 4 yıldır Boğaziçi Üniversitesi takımının kaptanlığını arkadaşım Deniz Seyhanoğlu ile yaptım ve takımı 2014 te 5. olarak 1.’ligde oynama hakkı kazandı. 2015 yılında ise 1. ligde 2. olma başarısı ile takım süperlige çıkabildi. Çok ciddi bütçeli takımlarla yarışan amatör ruh taşıyan takım 2016 senesinde ligde başarılı oldu fakat 2017 senesinde 1.’lige geri döndü. Son 5 yıllık süreçte bir çok turnuva organize etti ve katıldı. Son iki yıldır yurt dışı turnuvalara katılıp oyunucluğu ve 
antrenörlüğü geliştirmeye çalışmakta. Öğretmek ve öğrenmekten keyif alıyor ve satrancın her yaş gurbunda mantığa, muhakemeye, hesaplama yeteneğine (matematiksel) , önsezgiye ve doğru risk ölçmeye çok faydalı olduğunu her daim gördum. İnsanların karakterlerinin tahtaya yansıması ise hayatta aldıkları birçok kararın öngörüsü olabilmekte. Hiperaktif çocukların ise özellikle kendilerini bulabildikleri ve birçok psikolog tarafından önerilen bu oyun umuyorum hepinizin hoşuna gidecek.

Uyarı: Atölye, 7-16 yaş aralığındaki çocuklar için uygundur. Dersler başlangıç seviyesi içindir.

Kurallar: Yapılan başvuruların 0212 939 76 62 numaradan veya info@opendialogueistanbul.com adresinden tarafımıza bildirilmesi gerekmektedir

- Eğitim, 3 - 24 Kasım tarihleri arasında (4 Hafta, Haftada 1 gün) gerçekleşecektir.- Kontenjan sınırlıdır, yapılan başvuruların 0212 939 76 62 numaralı telefondan tarafımıza iletilmesi rica olunur.- Eğitim ile ilgili detaylı bilgi için 0212 939 76 62 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT