Art & Dine Heykel Atölyesi

Tarihler: 08 Mart 2018 Perşembe ~ 08 Mart 2018 Perşembe 08 Mart 2018 19:00

Yer: Swissotel The Bosphorus

Ücret: - 195.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2018 ~ Mar 8, 2018
Kadınlar Gününe Özel - Art & Dine Heykel Atölyesi, Swissotel The Bosphorus'ta gerçekleşecek.

Café Swiss’te Masterpiece ile bu sefer heykel yapmak için buluşuyoruz. 8 Mart Kadınlar gününe anlam katacak olan etkinlikte CafeSwiss’in Akdeniz ve Türk mutfağından sayısız çeşitler sunan leziz açık büfesi ve içecek ikramı eşliğinde resim yaparak Perşemne akşamınızı renklendirin.

Café Swiss’in çorbaları, sıcak ve soğuk mezeleri, enfes döneri ve et, tavuk ve balıkla hazırlanan farklı ana yemek ve vejetaryen seçenekleriyle, leziz Türk mutfağına dair bir şölen sizleri bekliyor. Bu leziz büfenin tadını çıkarırken Masterpiece ile keyifli bir heykel atölyesine katılın.

Masterpiece bir kurs değil, sanat ile dolu geçireceğiniz bir keyif seansı. Sanatçılarımızın adım adım yönlendirmeleri ile dilediğiniz yüzü kilden oluşturacak ve etkinlik sonunda evinize, ofisinize götürüp, arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz size ait bir heykele sahip olacaksınız."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT