Artizan Ekmek 2, 9 Şubat'ta Gastronometro mutfağında sizlerle...
Elimizin hamuru ile mutfağa giriyoruz! Gastronometro’da şimdi, “doğru un, doğru maya, doğru teknik, işte ekmek” zamanı. Anlatacaklarımız var. Bizlere eşlik eder misiniz?
Temel Ekmek Yoğurma ve Mayalandırma Tekniği Glutensiz Ekmek Elma ve Tarçınlı Brioche Taze Baharatlı ve Yoğurtlu Mısır Ekmeği Tahıllı Tam Buğday Ekmeği
10:00 – 14:00
- Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır. - Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz.- Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında size ayrılmış istasyonunuzda pratik yaparsınız.- Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.- Gastronometro tarihleri ve bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.