Artizan Tea Workshop

Tarihler: 18 Kasım 2019 Pazartesi ~ 18 Kasım 2019 Pazartesi 18 Kasım 2019 14:00

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 1. Kategori - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2019 ~ Kas 18, 2019
Otantik dünya çaylarını keşfe hazır mısınız?

Sizi dünyanın dört bir yanından, her biri yetiştirildiği bölgeye özgü 24 otantik çayla tanışmaya davet eden Artizan Tea Workshop, çayla ilgili alışkanlıklarınızı değiştirmeyi vadediyor! Çay eğitmenimiz tarafından gerçekleştirilen Artizan Tea Workshop’ta Camellia Sinensis (çay) hakkında bilgi edinecek, çayın üretim aşamalarını öğrenecek, Türkiye’deki ve dünyadaki serüvenine şahitlik edeceksiniz. Ardından tarafınıza sunulan teorik bilgileri, Çin, Japonya, Tayvan, Sri Lanka, Hindistan, Güney Afrika, Almanya, Güney Amerika ve Türkiye’ye özgü otantik çayları görerek uygulama imkanı bulacaksınız. Çaya dair aklınızdaki tüm soruların cevaplandırılacağı üç saatin sonunda, kadim çay geleneğine sahip iki ülkenin çay seremonisi uyarınca demlenen çayınızı usulünce yudumlayacak ve kendinizi, büyüleyici çay tarlalarını düşlerken bulacaksınız.

Siz de keşiflerle dolu bir maceraya ortak olmak ve bu eşsiz deneyimi bizimle paylaşmak isterseniz, Artizan Tea Workshop’a davetlisiniz.

– Çay 101
– 20 otantik dünya çayı tadımı
– 2 farklı ülke çay seremonisi

• Etkinlik 3 saat sürmektedir.
• Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
• Atölyemiz min. 10 kişi, max. 20 kişiliktir.

- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişikliği yapılmamaktadır.- Zorunlu nedenlerle biletini farklı bir eğitim / seansla değiştimek isteyen müşterilerimizin, etkinlikten 1 gün önce talebini iletmesi ve değişiklik talebinin organizasyon firması tarafından kabul edilmesi halinde, biletini almış olduğu etkinliğin bir sonraki seansıyla değiştirmesi gerekmektedir. - Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT