Atatürk'ün İzinde İstanbul

Tarihler: 06 Kasım 2016 Pazar ~ 06 Kasım 2016 Pazar 06 Kasım 2016 08:30

Yer: Bilgi İstasyonu

Ücret: 1. Kategori - 195.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2016 ~ Kas 6, 2016
"Güzel şehir İstanbul'a bir de mavi gözlü devin penceresinden, bıraktığı silinmez izleri keşfederek bakın..."

Buluşma Yeri ve Saati: Taksim AKM önü, saat 08:30
Güzergâh: Harbiye Askeri Müzesi, Dolmabahçe Sarayı, Akaretler, Şişli Atatürk Evi (Dışardan), Florya Atatürk Köşkü, Sarayburnu Atatürk Heykeli, Karaköy Con Paşa Lokantası, Madam Corinne’nin evi, Çiçek Pasajı, Zeuve Birahanesi, Salih Fansa evi, Pera Palas, Tepebaşı Bahçesi.

Fiyata Dâhil Hizmetler: Ulaşım, uzman rehberlik, bağışlar, müze giriş ücretleri (Dolmabahçe Sarayı), sabah poğaçası, öğle yemeği (Florya Atatürk Köşkü’nde), çay ikramı.
Hediye: Tur bilgi kitapçığı.

"Ulu önderimiz Atatürk'ün tüm ülke ve İstanbul için önemi tarihe kazınmışken, İstanbul'un da atamız için göz ardı edilemeyecek bir önemi, değeri vardı. Öyle ki Atatürk, 1923 yılında "İstanbul, bizim tarihimizin ve uygarlığımızın bir özetidir" diyerek hislerini ortaya koymuştur. İstanbul ise evleri, mekanları, köşkleri, anıtları ve müzeleri ile her gün mavi gözlü deve saygı duruşunda bulunur.

Bu saygı duruşuna en derin noktasından katılacağımız gezimiz, bizlere Atatürk'ün gençlik, savaş ve Cumhurbaşkanlığı yıllarını, o günlerden kalan nadide fotoğraflar ve tüm hikayeleri ile yeniden yaşatacak. Harbiye Askeri Müzesi, Atatürk'ün tekerlekli sandalyesini de görebileceğimiz Dolmabahçe, Şişli'de bulunan pembe evi, Florya Atatürk Köşkü, Sarayburnu'ndaki heykeli, Beyoğlu'nda vakit geçirmeyi ve yemek yemeyi çok sevdiği mekanlar ve Tepebaşı Bahçesi atamızı ve tarihimizi gururlanarak, zaman zaman da gözlerimiz dolarak daha yakından tanıyacağımız noktalardan bazıları...

Dünyanın en güzel şehirlerinden birine dünyanın en büyük liderlerinden birinin penceresinden tarihi yaşayarak bakmak isterseniz, bizlere ulaşmanız yeterli."  

- Bilet alanların 0555 760 06 80 nolu telefondan kayıt yaptırmaları gerekmektedir. - Tur buluşma yerinde hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanızı gerekmektedir. Geç kalınması durumunda sorumlululuk firmaya ait değildir.- Tüm turlarda, turda anlatım yapan rehberi daha iyi duyabilmeniz için, rehber kulaklık sistemi kullanılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT