Atölye Nokta - Etkinlikler 2009

Tarihler: 15 Ağustos 2009 Cumartesi ~ 15 Eylül 2009 Salı

Yer: Atölye Nokta

Nereden Alınır: www.secilerel.com

Telefon: 0216 349 43 79

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2009 ~ Eyl 15, 2009
Çocuklarla Bireysel Atölye Çalışması
Çocuklara resmi sevdirmeyi, yaratıcılıklarını geliştirmeyi amaçlayan atölye çalışmaları farklı yaş gruplarına yöneliktir.
Bireysel çalışmalarda çocuğun iç dünyasına daha fazla inilebiliyor ve her çocuğa göre ayrı bir program hazırlanıyor.

Seçil Erel’in kişisel resim atölyesinde, sanatçı tarafından desteklenerek resim yapma imkanı bulan çocukar kendilerini özgür birer birey olarak hissetmektedirler.
İlerleyen yılllarda yetişkin birer birey olduklarında kendilerini daha iyi ifade edebilen , özgüven sahibi çocuklar haline gelmelerini sağlamaktadır. Okullarda veya çeşitli ortamlarda kalabalık içerisinde bulunan çocuklar tekbaşlarına da birşeyler yapabildiklerini görürler.

Karakalem, yağlıboya, suluboya, akrilik, guvaj, karışık malzemeler kullanıyor, resimsel değerleri algılayarak tuvale, kağıda resim yapıyor, kolaj, baskı resim tekniklerini öğreniyorlar. Sanat tarihini eğlenceli bir hale getirerek kitaplara bakıyor, görsel algılarını güçlendiriyorlar.
Çalışmalar bireysel olarak sürdürülmektedir. Çocuğun ve atölyenin uygun olduğu zaman aralığı belirlenerek program oluşturuluyor.
Lütfen e-mal veya telefon ile randevu alınız.

Yetişkinlerle Resim Çalışmaları
Resim keyifli bir uğraş olmasının yanı sıra, bir düşünce biçimidir. Günlük sorunların bir kenara bırakılarak daha derinden algılamaya yönlerdirir. Bu sayede artan bir farkındalık durumu sözkonusudur.
Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümünde lisans ve yüksek lisansını tamamlamış olan Seçil Erel kişisel atölyesinde sınırlı sayıda katılımcıya resim çalışmaları için imkan sunmaktadır.
Karakalem, suluboya, lavi, yağlıboya, akrilik tekniklerin sıarsıyla uygulaacağıtemel sanat eğitimi sanat tarihi ve kuramsal bilgilerle de desteklenir.

Güzel Sanatlara Hazırlık Atölye Çalışmaları
Güzel sanatlar lise ve fakültelerinin giriş sınavlarına hazırlık çalışmalar Ekim ayında başlayıp sınav dönemine dek devam eder. Sınırlı sayıda katılımcı ile devam eden çalışmalar, hafta içi ve hafta sonu, kişiye özel programlar, etütler ve grup çalışmalarıyla sürer ve Haziran ayında hızlandırılmış sınava yönelik programa geçilir.

Temel sanat eğitimi ile başlayan çalışmalar, perspektif, anatomi ile kapsamlı hale getirilir. Sanat tarihi ve kuramsal bilgi ile desteklenirken bir yandan da etkinliklerin takip edilebileceği programlar oluşturulur. çalışmalar, ve tüm bölümlerle ilgili mesleki bilgileri içerir.
Katılımcılar bu program sonunda netleştirdikleri tercihleri doğrultusunda farklı sınav yapılarına uygun olarak çalışmalarını sürdürürler.
Oluşacak gruplara katılmak için lütfen e-mal veya telefon ile randevu alınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT