Atölyede Sohbet ve Konser

Tarihler: 19 Ekim 2019 Cumartesi ~ 19 Ekim 2019 Cumartesi 19 Ekim 2019 16:00

Yer: Pera Müzesi

Ücret: Numarasız - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2019 ~ Eki 19, 2019
Pera Müzesi yeni sezonda oda müziğini müzeye taşıyor! Devlet Çoksesli Korosu şefi Burak Onur Erdem’in sanat yönetmenliğinde düzenlenen “Pera’da Camerata” konser serisinin ilk performansını Hande Cangökçe ve Kaan Buldular, 19 Ekim günü gerçekleştiriyor.

Müzik üretim süreçlerini konuşmak, müzisyenlerle sohbet etmek ve bilgilerini paylaşmak isteyenler içinse konserden önce “Atölyede Sohbet” sınırlı sayıda müzikseveri bekliyor. Hande Cangökçe ve Kaan Buldular, saat 16.00’da barok müzik, kastratlar ve lavta üzerine sohbet etmek üzere müzik severlerle bir araya geliyor.

16.00 – 16.45   Atölyede Sohbet
17.00 – 18.00   Konser

Hande Cangökce
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Bekir Küçükay'ın sınıfında Lisans, Master ve Sanatta Yeterlik derecesini almaya hak kazanmıştır. Cangökce, 2017 yılında Doçent ünvanını almıştır. Fransa'da, Strasbourg Académie Superiéure de Musique Konservatuvarı'nda solistler için gitar programını kazanarak, Susana Prieto ile klasik gitar yorumculuğu ve Prof. Yasunori Imamura ile Barok müzik yorumculuğu, Theorbo ve continuo üzerine çalışmıştır. Öğrenciliği süresince Zoran Dugic, Lily Afshar, Marco Socias, Liviu Georgescu, Bosko Radojkovic, Hopkinson Smith, Carlo Marchione, Tilmann Hoppstock gibi dünyaca ünlü eğitimci ve virtüözlerle çalışma fırsatı bulmuş ve Avrupa’daki pek çok konservatuvardan davet almıştır. Gitarist 2000 yılından bu yana uluslararası pek çok festivalde solist olarak sahne almış, konçertolar seslendirmiş ve pek çok eserin Türkiye ve dünya prömiyerlerini gerçekleştirmiştir. 

Kaan Buldular
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera-Şan Bölümü mezunudur. Öğrencilik yıllarında Lynn Trepel Çağlar ile çalışmıştır. İlk Türk kontratenor olan Kaan Buldular mezuniyetinin ardından İsviçre'de düzenlenen Opern Werkstatt ve Avusturya'da düzenlenen Avusturya Barok Akademisinin masterclasslarına katılmış, barok stil çalışmaları yapmış ve konserler vermiştir. 2003 yılından beri İstanbul Barok Topluluğu'nun üyesidir. İzmir Genç Solistler ve Antik Aryalar gibi çeşitli yarışmalarda dereceler alan Kaan Buldular, 2017 yılında Donizetti Müzik Ödülleri, Yılın Erkek Opera Sanatçısı ödülüne layık görülmüştür. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası gibi Türkiye'nin önemli senfoni orkestralarıyla konserler veren Kaan Buldular, İsviçre, Almanya, Avusturya, Belçika'da da barok festivallerde solistlik yapmıştır. 2011 tarihinden bu yana İstanbul Devlet Opera ve Balesi bünyesinde sahnelenen Vivaldi'nin Yıldırım Bayezid, Handel'in Jül Sezar operasında başrollerde olan Kaan Buldular, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orketsrası ve Devlet Çoksesli Korosu'yla birlikte Carl Orff'un Carmina Burana isimli eserinde solist olarak görev almıştır ve  Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin shnelediği Troya operasının da solistlerindendir. Kaan Buldular ayrıca Nişantaşı Üniversitesi Müzik Bölümü Şan Anadalında öğretim görevlisidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT