Farklı malzemeler ve heyecan verici lezzetlerle, 3 hafta sonu boyunca Avrupa’nın farklı ülke mutfaklarını öğrenmeye davetlisiniz.
"Avrupa mutfağının yerel lezzetlerini öğrenmek isteyen ve yemek pişirmeyi seven herkes için hazırlanmış kursumuzda, Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz ile birlikte lezzet dengesi oluşturma, temel Avrupa mutfakları pişirme teknikleri ve sunum çeşitleri hazırlanacak.
3 hafta sonu boyunca devam edecek kursumuzda aşağıdaki mutfaklar gösterilecektir:"
1. Gün - İtalyan Trattoria (13 Ekim Cumartesi) Taze Tagliatelli, Kremalı Gorgonzola Sosuyla Risotto, Tavuk ve Taze Baharatlar ile Panna Cotta, Mevsim Meyveleri Sosuyla
2. Gün - Fransız Bistro Mutfağı (20 Ekim Cumartesi) Beyaz Şarapta Poşelenmiş Uskumru Tereyağında Lahanalı Levrek Krem Brule
3. Gün - İspanyol Mutfağı (27 Ekim Cumartesi) Gazpacho Spanish Tortilla Paella Valencia 10:30 – 17:00
* Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Bu etkinlik 13 – 20 – 27 Ekim tarihlerinde saat 10:30 ile 17:00 arasında gerçekleşecektir.- Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.