Aysel Keskin - Filmlerle Psikoloji

Tarihler: 08 Nisan 2021 Perşembe ~ 08 Nisan 2021 Perşembe 08 Nisan 2021 19:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: THINK House Certified The Psychology of Human Behavior Through Movies (1 Kişilik Sertifikalı Online Katılım): 155 TLTHINKBIG Genel (1 Kişilik Online Katılım): 95 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2021 ~ Nis 8, 2021
Filmlerle Psikoloji Atölyesi, psikolojinin sinema ve dizi filmler üzerindeki yansımasına dair zengin bir kavrayış sunacaktır.

Bu program, bazı psikolojik kavramları filmlerdeki işleniş şekli ile ele alacak ve bunların insan doğasına nasıl yaklaştıklarını anlamaya çalışacaktır.

THINK House Ana Müfredat
Psikolojik Danışman Aysel Keskin ile Filmlerle Psikoloji (Online Katılım)
THINK House Certified The Psychology of Human Behavior Through Movies
8 Nisan Perşembe, 19.30-22.30

Rehber Düşünürler: Sigmund Freud, Carl Gustav Jung, Elisabeth-Kübler Ross

İncelenecek Filmler ve Diziler: Freud, Joker, Mindhunter, Masumlar Apartmanı, Groundhog Day (Bugün Aslında Dündü)

Hayattaki zorluklarla baş etmenin beş evresi nedir?
Travma sonrası kurban psikolojisinden nasıl çıkılır?
İlkel benlik (id) nedir? Kararlarımızı nasıl etkiler?
Suçlu psikolojisi nedir? 
Ruh sağlığını korumanın yolları nelerdir?

Seminer Konusu Kavramlar: Kaygı, kompülsif biriktirme (istifçilik), bilinçaltı, id, ego, süperego, yas ve kederin beş evresi, inkar, öfke, pazarlık, depresyon, kabullenme, paradoksal değişim kuramı, travma, travma sonrası stres bozukluğu, kurban psikolojisi, psikanaliz, seri katiller ve suçlu psikolojisi, ruh sağlığını korumanın yolları

Kimler Katılmalı?
Düşünce dünyasını zenginleştirmek isteyen bireyler
Hayat yolculuğunda, yeni, derin ve ilham veren fikirlerle dönüşüm yaratmak isteyenler.
Çok yönlü bakış açısının önemini bilen şirket yöneticileri
İçerik üreticileri, eğitmenler, bireysel danışmanlık hizmeti sunan uzmanlar
Psikoloji dünyasından beslenmek isteyen konuşmacılar, kurumsal danışmanlık hizmeti sunan profesyoneller
Felsefe, Psikolojik Danışmanlık, Psikoloji bölümü öğrenci ve mezunları
Psikoloji dünyasını ve ekollerini, tarihi gelişim süreci içinde incelemek isteyenler

Konuşmacı:
Aysel Keskin 
2006-2013 yılları arasında Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda Psikolojik Danışman olarak görev yaptı. Bu süreçte yönetici olarak atanan subay ve astsubaylar ile askeri öğrencilere, başta etkili yöneticilik ve liderlik olmak üzere, psikoloji içerikli bir çok eğitim verdi.

Marmara Üniversitesi’nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunu olan Aysel Keskin, ICF Profesyonel Koçluk ve Duygusal Özgürleşme Teknikleri (EFT) eğitimini tamamladı. 7 sene kadar kurumsal hayatta çalıştıktan sonra bireysel olarak danışan görmeye başladı. 2016 yılından itibaren psikoloji üzerine makaleler kaleme aldı. 

2013-2020 yılları arasında çeşitli online ve yüz yüze platformlarda psikolojik danışmanlık hizmeti verdi. Halen bireysel danışmanlık ve eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. Psikoloji makaleleri uplifers ve tavsiyeediyorum adlı dijital platformlarda düzenli olarak yayınlanmaktadır.

- Atölye linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak atölyeye katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Kullanacağınız katılım bilgileriniz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle atölyeye zamanında katılamaması, bu sebeplerle atölyenin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.-   İçerik dili Türkçe'dir. Program, içerik zenginliğinin aktarımını kolaylaştırmak adına, sınırlı sayıda katılımcı ile yürütülecektir. -  Seminer sonrası, sertifika isteyen katılımcılarımız, bilet seçimlerini bu doğrultuda yapabilirler.- Atölye çalışmamız zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Bilet almanızın ardından size özel erişim linkine ait bilgiler, e-mail adresinize gönderilecektir. Not: Sorularınız için hello@thinkhouseistanbul.com adresine e-posta gönderebilir, 0533 582 99 97 numaralı WhatsApp hattımıza ulaşabilir ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize yazabilirsiniz.- Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT