Ayurveda 101

Tarihler: 27 Kasım 2018 Salı ~ 27 Kasım 2018 Salı 27 Kasım 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2018 ~ Kas 27, 2018
Aslı Bozdağ eğitmenliğinde gerçekleşece olan Ayurveda'da siz de yerinizi alın.

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.
http://humanart.info/

Eğitmen: Kutsal İnek 

“Yaşam Bilimi” Ayurveda ile tanışmaya hazır mısınız?!
Gywneth Paltrow, Julia Roberts, Jennifer Aniston gibi bir çok tanınmış kişinin yaşam şekli haline gelmesi ile adını sıkça duymaya başladığımız Ayurveda, sağlıklı yaşama bütünsel bir şekilde yaklaşan 5000 yıllık kadim bir yaşam bilimidir. Zihin ve bedenin tartışmasız olarak bağlantılı olduğunu ve iyileşme ve değişim üzerinde hiçbir şeyin zihin kadar etkili olmadığı üzerine kurulu olan Ayurveda, fiziksel durumumuz, duygusal doğamız ve spiritüel bakış açımıza göre şekillenir. 

Ayurvedada en sağlıklı ve mutlu halimize, özgül fiziksel ve zihinsel özelliklerimizi yaratan eşsiz 'dosha' karışımımıza uyarak elde edilebileceğimize inanılır. ‘Dosha’larımız arasında bir dengesizlik olduğunda, “doğadan saptığımız” düşünülür. Ayurveda’da Kapa, Pita ve Vata adlı 3 dosha vardır ve her birimiz bu doshalardan bir yada ikisini baskın olarak yansıtırız. Dosha’larımızı dengede ve uyumlu tutmak bize bütünsel sağlığı ve mutluluğu getirir. Ayurveda 101 atölyesinde  dosha’ların özelliklerini ve kendi dosha’larımızı öğrenip baskın doshalarımıza göre yaşamanın yanında kış aylarına özel yenilenme, kalbe yönelme ve anda
kalma üzerine ayurvedik pratiklere odaklanacağız. Modern yaşamın etkilerini azaltarak, kendi doğanıza yani dosha’nıza uygun bir beslenme ve yaşam tarzına geçmek için bu atölyeyi kaçırmayın! Gelin beden ve zihnimizi Kutsal İnek'in arkasındaki kişi, Aslı Bozdag ile birlikte uyumlayalım.

27 Kasım Salı 20.00 – 22.30
16 Aralık Pazar 14.00 – 16.30

Aslı Bozdağ Kimdir?
Kutsal İnek olarak tanınan Aslı Bozdağ, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümü tamamladıktan sonra Westminster Üniversitesi’nde 5 Duyunun Giyim Sektörü’nde Satın Alma Üzerine Etkisi konulu tezi ile Pazarlama Yönetimi programını tamamladı.  İngiltere’de bulunduğu yıllarda, 2011-2013, ISSA ve ASFA sertifikalı Sporcu Beslenmesi koçluk programlarını tamamladı. Jamie Oliver’ın da eğitmenlik yaptığı St. Mary’s Üniversitesi’nde fiziksel aktivite ve spor üzerine beslenme eğitimi aldı. CrossFit Level 1 eğitmenliğini Frankfurt’ta, CrossFit Strongman eğitmenliğini Glasgow’da ve CrossFit Competitor eğitmenliğini Milan’da edindi. CrossFit’in yanı sıra Aslı Bozdağ halen Brazilian Jiu-Jitsu pratiğine devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT