Bahadır Akkuzu Bursu İle Ücretsiz Okuma İmkânı

Tarihler: 20 Ağustos 2009 Perşembe ~ 14 Eylül 2009 Pazartesi

Yer: Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi

Nereden Alınır: www.msgsl.com

Adres: Dr. Esat Işık Caddesi Şifa Sok. No:28 Moda – Kadıköy-İstanbul Moda İstanbul

Telefon: 0216 345 90 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2009 ~ Eyl 14, 2009
Bahadır Akkuzu Bursu İle Ücretsiz Okuma İmkânı Geçen hafta aramızdan ayrılan değerli sanatçı Bahadır Akkuzu, Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin düzenlediği Bahar Şenlikleri’nde, Kurtalan Ekspress konseri sayesinde öğrencilerle bir araya gelmişti. Mimar Sinan Güzel Sanatlar lisesi öğrencilerinin arasında adını her daim yaşatacak olan unutulmaz gitarist Bahadır Akkuzu adına sunulan Özel Bahadır Akkuzu bursu ile bir öğrenci, tüm lise hayatı boyunca üctersiz olarak eğitim alacak ve Bahadır Akkuzu’nun sanatını yaşatma imkanı bulacak.

Kayıt kabul koşullarına uygun ve yetenek sınavları sonucuna göre öğrenci alımı yapacak olan Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavlarında başarı notu üzerinden not alan öğrencilere %100 ücretsiz okuma imkanı sunan Bahadır Akkuzu öğrenim bursunun yanı sıra, öğrenciler farklı alanlarda gösterdiği yetenekleriyle diğer özel başarı indirimlerinden de yaralanabilecekler.

Başarılarının yanı sıra, Türkiye’nin Sinema-TV alanında da eğitim veren ilk ve tek güzel sanatlar lisesi olan Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nin 14 Ağustos -14 Eylül 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek seçme sınavına; ilköğretim okulunu bitiren, lise birinci sınıfından ikinci sınıfına geçen ya da lise bir veya lise iki sınıflarında sene tekrarı yapacak olan Türkiye’nin her yerinden öğrenci, katılabilecek.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin ön başvuru yapma gerekliliğinin olmadığı sınavda, öğrenciler istedikleri her dalda hiç bir bedel ödemeden sınava girebilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT