Bahar Lezzetleri workshop'u, İntema Yaşam Akademi'de sizlerle...
"Bahar geldi, doğadan sonra manav reyonları da yeşillenmeye başladı! Şimdi bahar tazeliğini sofralara taşıma zamanı. Enginar çorbasından limon ve maydanoz gremolatalı bonfileye taptaze bahar lezzetlerini nasıl hazırlayacağınızı öğrenmek için hemen Bahar Lezzetleri atölyemizde yerinizi ayırtın."
Enginar çorbası Kuşkonmaz ve naneli risotto; kıtır panko ve frenk soğan ile Limon ve maydanoz gremolatalı bonfile; kekikli havuç püresi ile Citrus parfe; vişne sosu ile
19.00-22.00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.