"Balık Pişirme Teknikleri" workshop etkinliği, 20 Kasım'da Le Cordon Bleu İstanbul'da gerçekleşecek.
Fransız mutfağından benzersiz dil balığı tarifleri ile konuklarınızı şaşırtmaya ne dersiniz? Gösterim dersinde Le Cordon Bleu'nün uzman şeflerinden az bilinen ançuvezli tartar soslu ızgara dil balığı ile Dugléré usulü dil balığı reçeteleri beraberinde yassı balık temizleme incelikleri, fileto kesim, balık suyu hazırlığı, braiser (kendi suyunda fırında pişirmek) gibi teknikler tanıtılacaktır.
Teori ders süresi 3 saattir.
- Gösterim dersleri Le Cordon Bleu –İstanbul, Gastroditorium’da yapılacaktır. - Gösterim dersleri İngilizce'dir. Tercüman vasıtası ile Türkçe'ye çevrilir.- Ders başlamadan 15 dakika önce gelinmesi zorunludur. Ders başladıktan sonra derse öğrenci kabul edilemeyecektir.- Derslerde video kayıta izin verilmez.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.