Barış Mercan ile Tasty Cinema:

Tarihler: 11 Kasım 2019 Pazartesi ~ 11 Kasım 2019 Pazartesi 11 Kasım 2019 18:00

Yer: IWSA

Ücret: - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2019 ~ Kas 11, 2019
Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı’nı Tasty Cinema’nın koku ve tat alma duyularını dahil ederek film izleme keyfine yepyeni bir anlam kattığı deneyimle IWSA’da izleyin!

Barış Mercan
Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünde tamamlamıştır. Nottingham Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra özel sektörde satış ve pazarlama alanlarında çalışmıştır. 2016 yılında yeme - içme kültürü platformunu açarak uzun zamandır hobisi olan yeme-içme üzerine yazılar ve paylaşımlar yapmaya başlamıştır. Kısa sürede dünyanın en çok takip edilen bloğu, 2018 yılında Altın Örümcek Ödüllerinde "En İyi Bireysel Blog Ödülünü" kazanmıştır. Tadımlar ve eğitimler düzenleyen Barış Mercan, bir taraftan özel sektörde Marka İşbirlikleri Yöneticisi olarak görev yapmaya devam etmektedir.

Tasty Cinema Nedir?
Türkiye’de çoklu duyusal deneyim alanındaki öncü formatlardan birisi olan Tasty Cinema, 2014 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Film izleme deneyimini gastronomik bir yaklaşımla bütünleyen bu format, Türkiye’nin yeni nesil şefleri için yaratıcılıklarını gösterebilecekleri yepyeni bir alan açıyor. Filmlerin güzelliğine ve hikayesine anlam katacak bir deneyim sunuyor. Bu deneyim, birbirinden farklı ve özel mekanlarda, gösterilen filmin hikayesine uygun bir atmosfer içinde, filmin tadını tam anlamıyla çıkarmanızı sağlıyor. Tasty Cinema, film deneyimi dışında müzik, tiyatro ve diğer performans sanatlarıyla gastronomiyi birleştirecek yeni etkinlik formatları üzerine çalışmalarını devam ettiriyor. Böylelikle, Türkiye etkinlik ve gastronomi vizyonuna katkı sağlayacak güzel örnekler ortaya koymaya çalışıyor.

International Wine&Spirits Academy
Mey|Diageo Türkiye tarafından kurulan  IWSA, gastronomi sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor. Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü içinbüyük bir açığı da kapamayı hedefleyen merkez, bütünsel bir yeme&içme eğitimine destek oluyor.

-Etkinlik 18 yaş üstüne açıktır.-Yiyecek ve içecek ikramı olacağı için katılımcıların herhangi bir alerjisi varsa önceden bildirmeleri gerekmektedir.-Çok yoğun parfüm sürülmemesi istenmektedir.-Güvenlik sebebiyle plaza girişinde kimlik ibrazı zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT