Barışçıl İletişim

Tarihler: 16 Şubat 2019 Cumartesi ~ 16 Şubat 2019 Cumartesi 16 Şubat 2019 11:00

Yer: UNIQ Hall Lounge

Ücret: 1. Kategori - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2019 ~ Şub 16, 2019
UNIQ İstanbul ve YogaŞala, ‘Barışçıl İletişim’ semineriyle içsel bir yolculuk sunuyor...

Hayata dair bütün renkleri doğa ile iç içe bir ortamda sunan UNIQ İstanbul, her yaşa ve her kesime hitap eden etkinlikleriyle İstanbulluları çatısının altında birleştirmeye devam ediyor.
Kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra farklı alanlardaki etkinliklere de ev sahipliği yapan UNIQ İstanbul, YogaŞala iş birliği ile kişisel gelişim meraklılarını 16 Şubat’ta UNIQ Hall Lounge’da ‘Bedende ve Zihinde Barışçıl İletişim’ seminerinde buluşturuyor. 

“Bedende ve Zihinde Barışçıl İletişim” seminerinde, Şiddetsiz İletişim® ve Yoga’nın sunduğu araçlarla hem zihin hem bedenin iç barışına engel olan alışkanlıklar değiştiriliyor. Seminerde birebir ilişkilere hizmet eden bilinçli seçimlerin nasıl yapılması gerektiği deneyimleniyor.  Şiddetsiz İletişim® metodunun ve yoganın temel değerlerinden biri olan “ahimsa” yani “şiddetsizlik” kavramı üzerinde çalışılacak seminerde katılımcılara Aile İçi Şefkat oluşumunun kurucusu Gizem Alav Şapçı ve YogaŞala uzmanlarından Alexis Gulliver yol gösteriyor.İki saatlik interaktif seminer boyunca deneyim odaklı bir ortamda iç ve dış iletişimin kontrol dışı tepkilerin dönüştürülmesi üzerinde çalışılırken, günlük kıyafetlerle yapılacak temel Yoga pratikleriyle de bedenin ve zihnin barışçıl iletişimin özünü kavraması hedefleniyor. 

Şiddetsiz İletişim® hakkında Amerikalı psikoterapist Marshall Rosenberg’in geliştirdiği Şiddetsiz İletişim®, kendi değerlerimizden ödün vermeden karşımızdakini empatiyle anlamaya, karşımızdakini suçlamadan gerçek duygu ve ihtiyaçlarımızı dürüstlükle ifade etmeye yardım ederek, iktidar kavgalarından güven ve işbirliğine doğru hareket etmeye, böylelikle ilişkilerimizin niteliğini temelinden düzeltmemize katkıda bulunur. Yaşamın her alanında etkili biçimde kullanılan Şiddetsiz İletişim® bugün dünyanın 65’i aşkın ülkesinde okullarda, iş yerlerinde, siyasi kurumlarda, sağlık merkezlerinde, hapishanelerde, topluluk ve ailelerde çatışmaları çözmeye ve önlemeye yardımcı oluyor.

Gizem Alev Şapçı hakkında
Gizem, Vivet Alevi’nin eğitmenliğinde 2015’te başladığı Şiddetsiz İletişim® yolculuğunun hayatına kattığı zenginliği toplumun farklı kesimleriyle paylaşıyor. Kurduğu “Aile İçi Şefkat” oluşumu altında ebeveynlere dönük atölyeler ve bire bir empatik destek çalışmaları sunarken Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, Başka Bir Okul Mümkün (BBOM), Doğum gibi kurumlar bünyesinde de iletişim temelli programlar düzenliyor. Judy Bleil Saruhan ile geliştirdiği Ebeveynliğin Kalbi programını ise Şiddetsiz İletişim®’e giriş nitelikli bir eğitim olarak anne-babalarla ve öğretmenlerle paylaşıyor. BBOM ve Türkiye Şiddetsiz İletişim® Derneği ortaklığında, Sabancı Vakfı Hibe Programı’nca desteklenen “Katılımcı ve Barışçıl Sınıflar Projesi’nde “Yaşamı Zenginleştiren Eğitim” programını Vivet Alevi ve Judy Bleil Saruhan ile sunuyor.Gizem, şiddetsizlik bilincinin yaygınlaşması niyetiyle Türkiye Şiddetsiz İletişim Derneği’nde aktif görev alıyor. Global Şiddetsiz İletişim ağıyla etkileşim içinde, Gabriele Grunt’un mentorluğunda ve Deborah Bellamy’nin asesörlüğünde yolculuğuna devam ediyor.Hakan’ın eşi, Güneş’in annesi olan Gizem, ailesinin işine, işinin ailesine katkısını şükranla kutluyor.

Alexis Gulliver hakkında
2006 yılından beri Türkiye’de yaşayan ve YogaŞala çatısı altında seanslarını sürdüren Amerikalı bir Yoga uzmanı olan Alexis, YogaWorks, Power Yoga, Anusara Yoga ve Ashtanga Yoga gibi bir çok yoga stilinde uzmanlaşma tamamladı. Yoga’nın Türkiye’ye yeni yeni kök salmaya çalıştığı yıllardan itibaren Türkiye’de Yoga’nın gelişmesi ve yaygınlaşması konusunda önemli etkileri oldu.  Seanslarını, tüm bu stilleri harmanlayarak, odaklı, güçlü ve zekice bir espri anlayışı katarak tasarlıyor. Bu seanslar, zihninizi ve bedeninizi doğrudan deneyimlemenizi, aynı zamanda da içinde bulunduğunuz andan zevk almanızı ve bu ana dair her şey için şükran duymanızı sağlıyor. Gerek YogaŞala’daki toplu seanslarında, gerek birebir çalışmalarda Alexis, her bir seansa anlam katmayı ve her bir katılımcının tam potansiyelini hatırlamasını mümkün kılmayı hedefliyor.

- İptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.- 12:00 - 14:00 saatleri arasındadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT