BBQ ile Etler ve Pişirme Teknikleri workshop etkinliği, EKS Mutfak Akademisi'nde gerçekleşecek.
Et pişirmede uzmanlaşmak isteyenlere!
Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor. Bilgi ve uygulamalarla etseverleri sevindirecek workshop 12 Ekim Cuma 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak.
Tane Hardallı Kuzu Kol (Chef Demo) Dana Antrikot Ananaslı Cheese Sos ile Beş Baharatlı Krokan Üstü Mini Köfte Ekşi Krema Sos ile Salad Bistecca Firik Pilavı (İkram)
-Etkinlik 3 saat sürmektedir. -Çalışma düzeni: 10 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır. -Program 12 Ekim 2018 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişikliği yapılmamaktadır.- Zorunlu nedenlerle biletini farklı bir eğitim / seansla değiştimek isteyen müşterilerimizin, etkinlikten 1 gün önce talebini iletmesi ve değişiklik talebinin organizasyon firması tarafından kabul edilmesi halinde, biletini almış olduğu etkinliğin bir sonraki seansıyla değiştirmesi gerekmektedir. - Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.