Beden Ritim Atölyesi: Hakan Gürbüz

Tarihler: 11 Şubat 2020 Salı ~ 11 Şubat 2020 Salı 11 Şubat 2020 20:00

Yer: Gedik Sanat

Ücret: - 84.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2020 ~ Şub 11, 2020
Gündelik hayatın stresinden uzaklaşmak için bir fırsat sizi bekliyor.

"Sürekli düşüncede kalıp, harekete geçememek, yaşamı otomatik pilota bağlamak, modern hayatın koşturmacası içinde çoğumuzun muzdarip olduğu bir sorundur. Aynı zamanda dikkat dağınıklığı, yanlış yapma korkusu, yetersizlik hissi, sorunlar karşısında çaresizlik, karar verememek ve birlikte hareket edememek, toplumda en sık rastladığımız ve artçıları ile birlikte yaşamı kaotik hale getiren problemlerdir.  Beden - Ritim Atölyesine katılarak, "dinlemek" ile başlayacağınız bu yolculukta, birlikte hareket etme kabileyeti kazanma yolunda oldukça etkili bir yöntem öğreneceğiz. Kendimize ait hazineleri keşfetme yolunda ilk adımları atacağınız bu atölye, size yepyeni bir deneyim kazandıracaktır. 

Atölye; Hakan Gürbüz (beden ritim/bas gitar/ ses/ aranjör) tarafından yönetilecektir.  London College of Music'de bas gitar üzerine eğitimini tamamlayan Gürbüz, bir çok kurumda çocuklara ve yetişkinlere yönelik müzik algısı ve terapisi eğitmenliği yapmıştır. Moodist İstanbul Nöroloji ve Psikiyatri Hastanesi'nde Beden Ritim ile birlikte uyguladığı Müzik-Ritim Terapi seanslarına halen devam eden Gürbüz, yurt içi ve dışında verdiği konserler ve eğitim çalışmaları ile kayıt ve sahne müzisyenliğine de devam etmektedir."

NOT: Katılımcıların etkinliğe gelirken spor ayakkabı ve yedek tişört getirmeleri rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT