BEE’de Yaz Kampı Başlıyor

BEE’de Yaz Kampı Başlıyor

Tarihler: 20 Haziran 2018 Çarşamba ~ 01 Eylül 2018 Cumartesi

Yer: BEE

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2018 ~ Eyl 1, 2018

Çocuk ve yetişkinler için özel olarak hazırlanmış menüleri, sanatsal aktiviteleri, yaratıcı atölye çalışmaları, ailelere yönelik düzenlediği seminerleri ve zevkli müzikleri ile dikkat çeken BEE'de haftalık yaz kampı kayıtları başladı. Yaratıcı faaliyet atölyeleri, interaktif kitap okuma saatleri, yaza özel aktiviteler ve yemek atölyeleri ile yazın tadı BEE'de çıkacak.

Sevgi dolu, ferah, renkli ve lezzetli bir dünya sunan BEE, düzenlediği yaz kampı ile çocuklar için eğitici ve eğlendirici aktivitelerin adresi olmaya hazır. Her yaştan misafirini Reşitpaşa’da ağırlamaya devam eden BEE, 11 Haziran – 1 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği yaz kampında çocuklar; yaza özel birbirinden farklı aktivitelerle dopdolu, her gün 4 saat süren keyifli bir hafta geçirecekler.

Yaratıcı faaliyet atölyeleri, interaktif kitap okuma saatleri, yaza özel aktiviteler ve yemek atölyelerinde kendi yaşıtları ile birlikte hem eğlendirici hem de eğitici bir hafta geçirmenin keyfine varacak olan çocuklar kendi yaşıtları ile sosyalleşmenin keyfine varacak.

“eat.play.love” mottosu ile hizmet veren BEE, her damak tadına hitap eden özel lezzetleri, kafe ve çocuk aktivite alanı olmak üzere iki bölümden oluşan sosyal alanları ile ailelerin yanı sıra yeni tatlar deneyimlemekten hoşlanan herkesi Reşitpaşa’ya davet ediyor.

İngilizce-Türkçe kitaplardan oluşan zengin bir kütüphaneye ve kitap, oyuncak, kırtasiye ürünleri ile kıyafet alternatiflerinin yer aldığı satış köşesine sahip BEE, özel günler için mükemmel hediye alternatifleri de sunuyor.

BEE Yaz Kampı Programı
Saat 10:00 – 14:00 arası 3-5 yaş.

Saat 14:30 – 18:30 arası 5-8 yaş.

Program kayıtları haftalık olup, Salı hariç hafta içi her gün gerçekleşecektir.

Hafta sonları talebe göre de atölyeler açılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT