Bestecilik Atölyesi

Tarihler: 05 Şubat 2022 Cumartesi ~ 05 Şubat 2022 Cumartesi 05 Şubat 2022 13:00

Yer: Güzidem Köşkü

Ücret: - 1500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2022 ~ Şub 5, 2022
"Ömer Kurtuluş Müzik Akademisi" Türkiye'nin bestecilik eğitimi veren ilk ve tek özel kurumu olarak 4 hafta sürecek "Bestecilik Atölyesi"nde 7-12 yaş grubu'nda bulunan çocuklara bestecilik eğitimi veriyor.

Atölye, İstanbul Devlet Konservatuarı eski Öğretim Elemanı ve jürisi olan, eserleri Türkiye, Avusturya, İtalya, İspanya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde icra edilmiş olan Besteci ve Orkestra Şefi Ömer Kurtuluş tarafından yürütülmektedir. Atölyede bulunan 3 duvar piyanosu, ksilofonlar, metalofonlar gibi 17 farklı akustik enstrüman ile çocuklar müziğin üretim aşamalarını öğrenecek ve eser besteleyecekler. Tüm bestelenen eserler profosyonel ses kayıt cihazları ile kayıt altına alınıp Türkiye'nin ilk bestecilik atölyesi ses bankası'nda paylaşılacaktır. Atölye'de çeşitli enstrümanlar eşliğinde notalar ile katılımcıları sıkmayan, grafik notasyon rakam notasyonu gibi basit kompozisyonel yöntemler ile çocukların hayal güçlerini ön plana çıkarmaya yönelik, kolektif besteleme, solo besteleme teknikleri uygulanacaktır. Amaç, olabilecek en direkt yol ile çocukların çeşitli müzikal kavramları öğrenmesi ve bunlar üzerinden hayal kurup müzik üretmeleridir, onlara zor gelebilecek tüm külfetler (nota okuma, ritmik takip) minimize edilip kolaylaştırılmış yöntemler ile sunulacaktır. Etkinlik sonunda katılım sağlayan öğrencilere M.E.B onaylı sertifika verilecektir.

4 hafta sürmektedir. Her hafta 2 saatlik seanslar halinde icra edilecektir, dersler arasında kısa bir ara verilecektir.

5 Şubat 2022 Pazar, 13.00-15.00
12 Şubat 2022 Pazar, 13.00-15.00
19 Şubat 2022 Pazar, 13.00-15.00
26 Şubat 2022 Pazar, 13.00-15.00

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Etkinlik 7-12 yaş grubu için geçerlidir.- Katılmak isteyen her öğrenci en az 6 ay enstrüman çalmış olmalıdır.- Öğrenciler kendi enstrümanını da yanında getirebilmektedir.- Etkinlik katılımı için nota giriş bilgisi yeterlidir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar atölyeye girerken muhakkak maske takmalı ve eğitim süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile eğitim gerçekleşecektir.- Satın alınan biletler programda değişiklik olmadığı sürece iade edilemez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT