Bilinçaltını Tanımak İçin

Tarihler: 30 Mart 2018 Cuma ~ 30 Mart 2018 Cuma 30 Mart 2018 19:00

Yer: Joint İdea Arnavutköy

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2018 ~ Mar 30, 2018
Bilinçaltını Tanımak İçin Elini Çamura Bulamaya Hazır Mısın?, Joint İdea Arnavutköy mekanında...

Dervish Consulting’in kurucusu Yeşim Dervişoğlu ve ekibinden Akgün Yılmaz ile birlikte bilinçaltımızda neler olduğunu keşfetmek, değişimi sanat gibi yönetmek ve hatta değişimi yaratmak için bu özel çalışmada buluşuyoruz. 

Senin Bilinçaltının, Değişime olan Bakış Açısını Görmek İster misin?

Artık hepimiz değişim dünyasında yaşadığımızı biliyoruz. Peki değişime kolaylıkla uyum sağlayabiliyor muyuz yoksa biraz da olsa ayağımızı sürüyor muyuz? Ya da değişime olan yaklaşımımızın farkında mıyız, yoksa o meşhur bilinçaltımız bizi bilmediğimiz şekillerde yönetiyor mu?

Zihnimiz her ne kadar değişimin kaçınılmaz olduğunu söylese de bu durum bazen klişeden öteye gitmiyor. Çünkü bilinçaltımız mevcut durumu korumaya çalışıyor ve biz kendi dünyamızda bilinçli zihin ve bilinçaltı arasındaki bu çatışma sırasında zorlanıyoruz. 

Gelin, birlikte bilinçaltımızda neler olduğunu keşfedelim. Değişimi sanat gibi yönetelim ve hatta değişimi yaratalım. 2 saatlik çalışmamızda kil materyalini kullanacağız ve bir yandan eğlenip, diğer yandan bilinçaltımızın değişime olan bakış açısını keşfedeceğiz. Böylelikle bilinçli zihnimizle, bilinçaltımızın bize yaptığı oyunları keşfedeceğiz. 

Kendini daha da derinlemesine keşfetmek için elini çamura bulamaya hazırsan seni bekliyor, keyifli bir çalışmaya davet ediyoruz.

DERVISH CONSULTING KİMDİR?
Dervish Consulting, 2014’ten beri Oslo’da Norveç Viking gemisine kaptan ve denizci seçmekten, Mavi Jeans’in USA’deki 20. yıl kutlamasına, Nestlé çalışan bağlılığından,koçluk çalışmalarına kadar çok çeşitli projelere imza atmış, işini aşkla yapan global bir markadır.  

YEŞİM DERVİŞOĞLU KİMDİR?
Yeşim’in yaşam misyonu kendini ve dokunduğu herkesi geliştirmek ve mutlu yaşamlar sürebilmemiz için bakış açımızı nasıl değiştirebileceğimiz üzerine çalışmaktır. 2014 yılında Dervish Consulting’i kuran Yeşim bugüne dek Türkiye, Japonya, Norveç, A.B.D ve Fransa’da toplam yaklaşık 50,000 kişi ile çalışmış bir danışman, koç (PCC, CPCC), ve insandır. Detaylı bilgi ve Norveç gemisi projesini görmek için Statsraad Lehmkuhl Viking Gemisi, www.dervishconsulting.com

AKGÜN YILMAZ KİMDİR?
İşini aşkla yapan ve dokunduğu her bireye, ekibe ve firmaya bu aşkla hizmet veren eğitmen ve koçtur (PCC). Hayatın inişli çıkışlı yolculuğunda çeşitli sürprizler yaşamış, bunların her birini deneyim heybesine doldurmuş bir keşif yolcusudur. Her bireyin eşsiz birer potansiyeli olduğuna inanan Akgün, almış olduğu çeşitli koçluk ve psikoloji tabanlı eğitimlerle yapmakta olduğu çalışmalarında katılımcılarının kendi keşif yolculuklarında onlara ışık tutmaktadır.

- Etkinlik minimum 10 kişi ile gerçekleştirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT