Bilmediğimi Bilmediklerim

Tarihler: 18 Şubat 2019 Pazartesi ~ 18 Şubat 2019 Pazartesi 18 Şubat 2019 18:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2019 ~ Şub 18, 2019
“Bilmediğimi Bilmediklerim” serisi aslında hayatın içinde nerdeyse günde birkaç defa dokunduğumuz, orda olan ve hayatımızı oldukça etkilen ama orda olduklarının farkında olmadığımız kavramları su üstüne çıkarmak için tasarlandı.


İçe dönük olmak bir kusur ya da eksiklik değildir. Dışa dönük olmak gibi bir kişilik tipidir. Eğer kalabalık sosyal ortamlardan sıkılıyorsan, enerjini toplamak için yalnız kalmaya ihtiyacın varsa, bu etkinlik ilginizi çekmiş olmasına rağmen “Orda tanımadığım bir sürü kişi olacak ben en iyisi gitmeyeyim?” diye içinden geçirdiysen sen bir içe dönüksün. Bir kere olsun kendini zorla ve bu etkinliğe katıl kendinle ilgili bir sürü bilgi edineceksin ve özellikle sosyal ilişkilerde kendini suçlamaman gerektiğini fark edeceksin.

Önemli uyarı: Lütfen etkinliğe gelmeden önce http://www.16personalities.com/tr sitesindeki testi doldurup kişilik profilinizi öğrenerek etkinliğe katılın.

Murat Yerdekalmazer
"20 yıla yakın reklam ajansı, internet firmaları, telekom operatörleri gibi kuruluşlarda görev aldım. Çalıştığım şirketlerin pazarlama departmanlarında uzman seviyesinden CMO seviyesine kadar tüm kademlerde çalışma fırsatım oldu. Bu süre boyunca birçok eğitim, kişisel gelişim programına katıldım ve yavaş yavaş kendimi tanımaya çalışmanın keyifli olduğunu anladım. Aslında insanı tanımakla ilgili uğraştığımı da zaman içinde öğrendim. 

Kendimi iyi etmek için öğrendiklerimin başkalarının da işine yarayacağını görünce bu alanı kendime iş edindim ve 2014 yılında profesyonel hayatı bırakıp danışmanlık ve Koçluk işini seçtim. Şirketlere eğitim ve danışman olarak hizmet vermenin yanı sıra uluslararası akredite bir koç olarak beyaz yakalılara ve profesyonel sporculara performanslarını arttırmaları ve kariyerlerini daha iyi yönetebilmeleri için destek veriyorum."

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT