Bitki Kültürü Okulu

Tarihler: 04 Nisan 2009 Cumartesi ~ 05 Nisan 2009 Pazar 4-5 Nisan

Yer: Beylikdüzü Migros

Ücret: Ücretsiz

Adres: Beylikdüzü Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2009 ~ Nis 5, 2009
Botanika, Bitki Kültürü Okulu ile eğitimlere devam ediyor.
BOTANİKA BİTKİ KÜLTÜRÜ OKULU’NDAN SON SÜRAT EĞİTİM
Botanika, “Bitki Kültürü Okulu” ile eğitimlerine 28-29 Mart ve 4-5 Nisan tarihlerinde Beylikdüzü Migros Bahçe Etkinlikleri’nde devam ediyor. Bitki ve doğa sevgisini 7’den 77’ye herkese aşılayan Botanika, ücretsiz verdiği eğitimler ile bitki dostlarını bir araya getiriyor.

Bahçe ürünleri sektörünün önde gelen firmalarından Botanika’nın “Bitki Kültürü Okulu”, 28-29 Mart ve 4-5 Nisan tarihlerinde Beylikdüzü Migros Bahçe Etkinlikleri’nde… Ekiminden büyütülmesine kadar bitkiler hakkındaki tüm soruların yanıt bulduğu ücretsiz eğitimlerde bitki dostları bir araya geliyorlar. Botanika Bitki Kültürü Eğitmeni Erkan Şamcı tarafından verilecek ücretsiz eğitimlerde; çiçek bakımında yapılması ve yapılmaması gerekenler, çiçeklerin daha sağlıklı ve bakımlı olmaları için dikkat edilecek noktalar ayrıntılı olarak ele alınıyor.

Beylikdüzü Migros’da 28-29 Mart ve 4-5 Nisan tarihlerinde Bahçe Etkinlikleri’ne katılacak olan Botanika Bitki Kültürü Okulu, kentli insana bitki kültürünü aşılamaya devam ediyor. Bahçelerin yalnızca profesyonellerin değil, amatörlerin de hayat bulabilecekleri bir mekân olduğunu gösteren Botanika, bitki ve doğa sevgisini 7’den 77’ye herkesle paylaşıyor.

Botanika Bitki Kültürü Eğitmeni Erkan Şamcı konuyla ilgili, “Bu tarz etkinlikler, bahçeciliğin ilerlemesi için inanılmaz katkılar sağlıyor. İnsanların sektöre ilişkin bilinçlerinin artmasını, markaları tanımalarını, kaliteli ürünleri uygun fiyata bulabilmelerini sağlayan ‘Bitki Kültürü Okulu’ eğitimleri ile bitki bakımı ve doğa sevgisine yönelik aktivitelerde artışlar oluyor. Botanika olarak gerçekleştirdiğimiz bu okul aracılığıyla bitki ve çiçek bakımı konusunda merak edilen ve ihtiyaç duyulan tüm hususlara açıklık getirmek istiyoruz.” açıklamalarında bulundu.

İlki 2006 yılı Mayıs ayı içerisinde Kadıköy Belediyesi’nin geleneksel “Saksısı Sizden Çiçeği Bizden” kampanyası dâhilinde bitki severlerle buluşan ve yüzlerce kişinin katılımıyla büyük ilgi gören Botanika “Bitki Kültürü Okulu”, 2007 yılı baharında Koçtaş’larda, 2008 yılı baharında ise Atölye Praktiker Eğitimleri kapsamında Praktikerler’deydi. Bu kez ülkemizin önde gelen hipermarketler zinciri Migros Beylikdüzü’nde ziyaretçilerine bitki ve çiçek bakımının püf noktalarını aktarıyor. Botanika ve Bitki Kültürü Okulu hakkında bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT