Herkesin aklındaki Basta'nın kurucu ortaklarından şef Derin Arıbaş ve Feriye’nin şefi Esra Acar Koç, Boğaz’ın hemen yanındaki Feriye'de Bistronomik bir deneyim için bir araya geliyor.
Feriye’de gastronomi deneyimleri serisinin ilki olan bu etkinlik ile Fransız kültürünün inceliklerini, mevsimin tazeleri ve kendi yöntemleri ile yorumluyor.
Derin, Institut Paul Bocuse sonrası, iki yıla yakın bir süre, önce 3 Michelin’li L’Astrance ve yine 3 Michelin’li Hof van Cleve’i deneyimledi. 2,5 yıl Dubai macerası ardından, Basta!
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.