Bomontiada ALT’ta Çocuklar Balfolk Dansları ile Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor

Bomontiada ALT’ta Çocuklar Balfolk Dansları ile Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor

Tarihler: 02 Aralık 2018 Pazar ~ 02 Aralık 2018 Pazar 13.00 - 14.30

Yer: Bomontiada ALT

Ücret: 55.00 TL

Adres: Merkez Mah., Silahşör Cad., Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, 34384 Şişli/İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 230 21 62

Faks: 0 212 230 21 62

Web: http://www.bomontiada.com/

E Posta: hello@bomontiada.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2018 ~ Ara 2, 2018

A Corner in the World X bomontiada ALT, 2 Aralık Pazar günü Balfolk Dans Atölyesi’ne ev sahipliği yapacak. Çocukların yaratıcılığını geliştirmeye yönelik bu eğlenceli ve öğretici atölyede çocuklar İsveç, İsrail ve Rusya’da çok popüler olan üç Balfolk grup dansını deneyimleyecek.

Çember formunda eş değiştirerek ilerleyen bir İsveç dansı olan Chapelloise, yine çember formunda grup halinde dans edilen İsrail kökenli Tzadik Katamar ve üçlü formda, yine eş değiştirmeyi içeren bir Rus dansı olan Troika çocukların eğlenirken farklı kültürleri de tanımalarını sağlayacak.

Hızla öğrenilen, birlikte hareket etme ve birlikte eğlenme dinamiklerini içeren bu sosyal dansların çocuklar için de öğrenme sürecini ve sonrasını daha eğlenceli hale getirmesi amaçlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT