Brioche & Milföy Yapımı Demo Dersi

Tarihler: 11 Ekim 2018 Perşembe ~ 11 Ekim 2018 Perşembe 11 Ekim 2018 08:30

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: Genel Satış 90.00 TLFiba Grup Çalışanları 80.00 TL - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2018 ~ Eki 11, 2018
Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

"Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Erich Ruppen, Şef Christophe Bidault, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, Fransız Ekmekçiliğinin sırlarını paylaşıyor. Eğitmen şefimiz brioche hamuru, milföy, küçük çörekler (“Hot Cross Buns” ve “Chelsea Buns”) yapımı gösterecektir."

08:30 – 11:30

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT