Bu ay mesleğinizin başına harika bir şey gelecek!

Tarihler: 22 Haziran 2009 Pazartesi ~ 16 Temmuz 2009 Perşembe Saat: 19:00 – 22:00

Yer: İstanbul Culinary Institute

Ücret: 1.200 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2009 ~ Tem 16, 2009
Bu ay mesleğinizin başına harika bir şey gelecek!
İstanbul Culinary Institute, program ortağı olduğu New York Institute of Culinary Education’ın Temel Mutfak Eğitimi müfredatından derlediği çok özel bir programla karşınızda: Temel Mutfak Eğitimi Kısa Dönem Akşam Okulu!
Mesai saatlerinizin dışında katılabileceğiniz bu programda, yemek pişirmeye olan tutkunuz hayat bulacak, çevrenizdekileri mutfak becerilerinizle şaşırtacaksınız. Belki de asıl önemlisi, mesleğinizin yanına yeni bir meslek daha ekleme yolunda o ilk adımı atacaksınız. Temel Mutfak Eğitimi Kısa Dönem Akşam Okulu’yla ilgili daha ayrıntılı bilgi ve kayıt başvurusu için info@istanbulculinary.com ya da (0212) 251 22 14’ten Kayıt Bölümü’ne ulaşmanızı rica ederiz.
Süre: 4 hafta, haftada 3 gün (Pzt – Sal – Per)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT