Bulvar 216 Çocuk Şenliklerine Devam Ediyor!

Tarihler: 15 Ağustos 2015 Cumartesi ~ 15 Ağustos 2015 Cumartesi

Yer: Bulvar 216

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2015 ~ Ağu 15, 2015

Bulvar 216 çocukları Ağustos ayında da neşelendirmeye devam ediyor! Hem oyunlar oynanıyor, hem de atölye çalışmaları ile el becerileri gelişiyor. Ağustos ayı çocuklarının doğum günü partisi ile de eğlence doruklara çıkıyor.

Türkiye’nin ilk konsept yeme içme destinasyonu Ataşehir Bulvar 216, gelenekselleştirdiği etkinliklerine 15 Ağustos’ta bir yenisini daha ekliyor. Keyifli mutfak atölyelerine Ağustos ayında da devam eden Bulvar 216, çocukların el becerilerini eğlenceli ve renkli oyunlar ile geliştiriyor, çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.

15 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek bu keyifli etkinlik saat 13.00-16.00 arası 3. Kat Food Lounge’da yapılacak. Etkinlikte, çocukların taze meyvelerden hazırlayacakları meyve suları ile mutfak becerileri gelişirken, yapacakları rengarenk pipetler ile de hayal güçleri genişliyor. Mutfak atölyesinde sağlıklı ve taze meyvelerden meyve suları hazırladıktan sonra Ağustos ayında doğan çocukların doğum günleri kutlanıyor. Çocukların kendi elleriyle hazırladıkları lezzetli meyve suları, doğum günü pastalarına da tat katacak! Bulvar 216 çocukların sosyal becerilerini geliştirmek için çocuk atölyesi etkinliklerine tüm yaz devam ediyor.

Program Akışı:
13.00 – 14.00 Eğlenceli pipetler atölyesi
14.00 – 14.30 Jonglor gösteri ve atölyesi
14.30 – 15.30 Yaz içecekleri ve kokteyller – Mutfak atölyesi
15:30 – 16:00 Doğum günü kutlaması

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT