Burcu Saral

Tarihler: 20 Mart 2019 Çarşamba ~ 20 Mart 2019 Çarşamba 20 Mart 2019 12:00

Yer: Mastercamp Eğitim Platformu

Ücret: - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2019 ~ Mar 20, 2019
Burcu Saral - Kaliteli İletişim için Hitabet ve Beden Dilinin Önemi workshop'u, Mastercamp Eğitim Platformu'nda sizlerle...

"Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde okuyan ve eğitim hayatına sahne alanında devam eden Burcu Saral, uzun yıllar televizyonculuk yapmış ve daha sonra Arsen-Can Gürzap.... Levent İnce, Cihan Ünal, Altan Erkekli ve Rüştü Asyalı gibi usta isimlerin önderliğindeki eğitim platformlarında konuşma ve spikerlik üzerine eğitim görmüş ve görmeye devam etmektedir. 

İş hayatında sürekli etkili iletişim ve etkili konuşma üzerine eğitimler veren Burcu Saral, farklı sektörlerde de yöneticilik yapmış ve son olarak Kadir Has Üniversitesi Eğitmenlik ve Danışmanlık Bölümünü tamamlayarak bireysel, kurumsal alanda eğitimler vermeye başlamıştır. Sürekli topluluk karşısında bulunan eğitmen, düzenli olarak Mastercamp Eğitim Platformunda seminerler vermeyi sürdürerek tüm bildiklerini, tecrübelerini ve deneyimlerini sizlerle paylaşıyor. 

Bir iş görüşmesi, bir toplantı, sunum seminer workshop vs gibi etkinliklerde, bir dostunuzun nişan yüzükleri dahi takılırken yapacağınız konuşmalarda yaşadığınız heyecan, korku ve bu nedenle etkili olamama düşüncesiyle başa çıkamıyorsanız, bu dezavantajları avantaja dönüştürmek ve topluluk karşısında daha anlaşılır, iyi anlatan, aktaran ve akışı kuvvetli bir dile sahip olmak istiyorsanız, bol uygulamalı, gerek teknik gerekse içsel yöntemlerin yer aldığı 20 Şubat Çarşamba Mastercamp Eğitim Platformunda gerçekleşecek eğitimde buluşmaya ne dersiniz?"

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT