Burcu Yapar ile Dijital Çağda

Tarihler: 29 Kasım 2018 Perşembe ~ 29 Kasım 2018 Perşembe 29 Kasım 2018 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2018 ~ Kas 29, 2018
Teknoloji hayatlarımızın ayrılmaz bir parçası haline gelirken, sevdiklerimizle olan ilişkilerimizi nasıl etkiliyor? En uzak mesafeleri yakın hale getiren teknoloji, en yakınımızdakilerle aramıza mesafe mi koyuyor?

Ellerimizin arasındaki küçük ekranlara bakarken, hayatı kaçırmaya başladığımız yeni bir dünyada yaşıyoruz, ekranlara bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayıp, bizim için önemli olanı ihmal edebiliyoruz. 

Diğer yandan etrafımızdaki çok sayıda uyaranın etkisine maruz kalırken, işte, okulda, evde en önemli kaynağımız olan odağımızı çok çabuk kaybederek, dikkatimizi yitiriyoruz. Aynı anda pek çok işi yapmaya çalışırken, daha fazla hata yapar hale gelip, günün sonunda kendimizi daha yorgun hissediyoruz. 

‘An’da yaşadağımız deneyimle gerçekten mevcut olabilmek, yani mindful olabilmek günlük hayatlarımızdaki bu sıkıntıları çözmek konusunda bize nasıl destek olabilir, gün içerisinde uygulayabileceğimiz küçük mindfulness uygulamalarıyla teknoloji ile aramızdaki ilişkiyi nasıl daha dengeli hale getirebiliriz, tüm bunları bu workshopta bulabilirsiniz. 

Burcu Yapar
İstanbul doğumlu Burcu Yapar Üç , Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümü mezunudur. Üniversite yıllarında dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu AIESEC’te ulusal ve uluslararası pek çok rolde yer almıştır.University of Antwerp MBA programından Onur derecesi ile mezun olmuştur. Bankacılık sektöründe global bankalarda, Finansal Kurumlar alanında çalışmıştır.
Kurumsal hayattan aldığı tecrübeler, ve kişisel pratiği ve hayat tarzı olan Mindfulness’ın Türkiye’de kurumsal kültürün bir parçası olması vizyonu, ve dijitalleşen dünyada gerçek insan temasının en önemli ihtiyaç olması sebebiyle 2017 yılında Mindful Mind danışmanlık şirketini kurmuştur.
Steve Hoskinson tarafından geliştirilen Organic Intelligence ekolünden gelmektedir, Human Empowerement and Resiliency Training öğrencisidir. Bilimsel temelini 3 yıl süren bu eğitimden almaktadır, sinir bilimleri ve kompleks sistemler üzerine çalışmaktadır. David Cornwell’in kurucusu olduğu Breathing Mind ekolünde zen geleneğine yakın Mindfulness çalışmaktadır.

Mindful Mind:
2017 yılında kurulan Mindful Mind Türkiye’nin Mindfulness temelli Kurumsal Dönüşüm Programları sunan ilk danışmanlık şirketidir.  
Dijital dönüşüm çağında, en temel değerin insan olduğuna inanıyoruz. İnsanı kurum kültürünün merkezine konumlandıran, liderlik anlayışında beşeri değerleri ön plana çıkaran kurumlara özel dizayn ettiğimiz Mindfulness temelli programlar ile kişilerin potansiyellerinin farkına vararak var olan en iyi versiyonlarını ortaya koymalarını destekliyoruz.

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT