Çağdaş Sanat Atölyesi Prof. Dr. Tan

Tarihler: 24 Nisan 2018 Salı ~ 24 Nisan 2018 Salı 24 Nisan 2018 18:30

Yer: Akbank Sanat

Ücret: - 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2018 ~ Nis 24, 2018
Çağdaş Sanat Atölyesi Prof. Dr. Taner Damcı, 24 Nisan'da Akbank Sanat'ta!

“Empatinin Gücü”

Empati insan beyninin harika bir yeteneğidir. Evrim sırasında sosyal bir canlı olmanın ötesinde geliştirdiğimiz bir guzelliktr. Beynimiz her yeteneğine uyarı verdikçe gelişir. Bunlar arasında empati de vardır. Empati yalnızca çevremizdeki insanlara değil kendimize de çok iyi gelir. Mindfulness empat i yeteneğimizi geliştirmek ve ilerletmek için çok etkin bir araçıtr. Bu atölyemizde mindfulness meditasyonları eşliğinde empati konusunu ele alıyoruz.

Prof. Dr. Taner Damcı 1964 yılında Zonguldak’ta doğmuş, ortaöğrenimini TED Zonguldak Koleji’nde tamamlamıştır. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, 1993’te Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlığını almıştır. 1995 yılında “Dünya Diyabet Federasyonu Genç Araştırıcı Bursu” ile İngiltere Manchester Üniversitesi Diyabet Kliniği’nde çalışmıştır. 1997 yılında doçent, 2003 yılında profesör olmuştur. Halen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Endokrinoloji, Metabolizma ve Diyabet Bilim Dalı’nda öğretim üyesi ve Türk Obezite Vakfı Başkanı’dır. Ayrıca Türk Diyabet Cemiyeti, Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği, Diyabet Obezite Beslenme Derneği, American Diabetes Association, European Association for the Study of Diabetes (EASD) ve Mediterrannean Group for the Study Diabetes (MGSD) üyesidir. Prof. Dr. Taner Damcı, dünyanın değişik bölgelerinde ve özellikle çöllerde ultra maratonlar koşmuştur. Bunlar arasında Sahra, Atacama, Gobi Çölleri ve Antarktika’da yapılan yarışlar sayılabilir. Türkiye’nin ilk uluslararası ultra maratonu olan “Likya Yolu Ultra Maratonu” ve “RunFire Cappadocia”nın kurucusu ve yarış direktörüdür. 2004 yılında mindfulness ile ilgilenmeye başlamış ve bu konuda ABD’de çeşitli eğitimler almıştır. 2013 yılından beri kurucu direktörü olduğu ve “mindfulness”ı kullanan bir program olan COGNITA ile sağlıklı yaşamak isteyen insanlara kalıcı olarak yaşam biçimlerini değiştirmek yetkinliği kazandırma konusunda çalışmaktadır. Programın aynı zamanda iş verimi ve başarısını artırmaya yönelik “COGNITA iş” modülü de bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT