Çakralar 101

Tarihler: 18 Kasım 2018 Pazar ~ 18 Kasım 2018 Pazar 18 Kasım 2018 14:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2018 ~ Kas 18, 2018
Aslı Bozdağ'ın eğitmenliğinde gerçekleşecek Çakralar 101 etkinliğinde siz de yerinizi alın.

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir. 

http://humanart.info/

Eğitmen: Kutsal İnek

Çakralarınızı nasıl açacağınızı, düzenleyeceğinizi ve iyileştireceğinizi öğrenerek enerji sisteminizi aktive edin, ruhsal uyanışınızı canlandırın, coşkulu, dolu dolu bir hayatın tadını çıkarın!

Hepimizin yaşam gücü enerjidir; buna bazı inanışlarda prana, bazılarında chi adı verilir. Kadim bilgilere göre; vücudumuzda bu enerjinin aktığı omurgamızın tabanından başımızın tepesine doğru uzanan yedi ana enerji merkezi vardır ve bu merkezlere çakra adı verilir. Hayatımızda yaşadığımız zihinsel, ruhsal ve bedensel bir çok tıkanıklık ilgili çakranın hizalanması, aktive edilmesi ile kontrol edilebilir. 

Günümüzde bir çoğumuz çakra sistemi hakkında biraz bilgi sahibiyiz, ancak çakralarımızı nasıl dengeleyeceğimiz ve aktive edeceğimize ve hayatımızı güçlendirmek için onları nasıl kullanacağımıza dair net ve tutarlı bir bakış açısına kavuşmak kolay olmuyor. Korku suçluluk, utanma gibi güçlü duygular çocukluğumuzdan beri sağlığımızı zayıflatmaya, karar ve davranışlarımızı etkilemeye devam ediyor. Ta ki biz enerjetik bir seviyede bu duygular ile çalışmaya başlayana kadar.  Bu hafta hayatımızı sabote eden davranış kalıpları, bedensel ve duygusal sorunlar ile enerjetik boyutta çalışmaya başlama zamanı!

Çakralar 101’de 7 çakrayı tek tek inceleyerek hangi çakranın hangi hisler, hastalıklar ve blokajlar ile ilgili olduğunu ve de her çakranın dengelenmesi, blokajlarının açılması için gerekli durumlarda kendi kendimize uygulayabileceğimiz çakra aktive etme yöntemlerini öğreniyor olacağız.

Hayatınızda sağlık, huzur ve mutluluğu çoğaltacak, beğenmediğiniz yanlarınızdan arınmanıza aracı olacak bu atölyeyi kaçırmayın!

6 Kasım Salı 20.00 – 22.30
18 Kasım Pazar 14.00 – 16.30

Aslı Bozdağ Kimdir?
Kutsal İnek olarak tanınan Aslı Bozdağ, Istanbul Bilgi Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümü tamamladıktan sonra Westminster Üniversitesi’nde 5 Duyunun Giyim Sektörü’nde Satın Alma Üzerine Etkisi konulu tezi ile Pazarlama Yönetimi programını tamamladı.  İngiltere’de bulunduğu yıllarda, 2011-2013, ISSA ve ASFA sertifikalı Sporcu Beslenmesi koçluk programlarını tamamladı. Jamie Oliver’ın da eğitmenlik yaptığı St. Mary’s Üniversitesi’nde fiziksel aktivite ve spor üzerine beslenme eğitimi aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT