Çakralar

Tarihler: 29 Aralık 2018 Cumartesi ~ 29 Aralık 2018 Cumartesi 29 Aralık 2018 17:30

Yer: Zorlu PSM, Sky Lounge

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2018 ~ Ara 29, 2018
Çakralarınızı nasıl açacağınızı, düzenleyeceğinizi ve iyileştireceğinizi öğrenerek enerji sisteminizi aktive edin, ruhsal uyanışınızı canlandırın, coşkulu, dolu dolu bir hayatın tadını çıkarın!

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.

http://humanart.info/

Eğitmen: Kutsal İnek

"Hepimizin yaşam gücü enerjidir; buna bazı inanışlarda prana, bazılarında chi adı verilir. Kadim bilgilere göre; vücudumuzda bu enerjinin aktığı omurgamızın tabanından başımızın tepesine doğru uzanan yedi ana enerji merkezi vardır ve bu merkezlere çakra adı verilir. Hayatımızda yaşadığımız zihinsel, ruhsal ve bedensel bir çok tıkanıklık ilgili çakranın hizalanması, aktive edilmesi ile kontrol edilebilir. 

Günümüzde bir çoğumuz çakra sistemi hakkında biraz bilgi sahibiyiz, ancak çakralarımızı nasıl dengeleyeceğimiz ve aktive edeceğimize ve hayatımızı güçlendirmek için onları nasıl kullanacağımıza dair net ve tutarlı bir bakış açısına kavuşmak kolay olmuyor. Korku suçluluk, utanma gibi güçlü duygular çocukluğumuzdan beri sağlığımızı  zayıflatmaya, karar ve davranışlarımızı etkilemeye devam ediyor. Ta ki biz enerjetik bir seviyede bu duygular ile çalışmaya başlayana kadar.

Bu hafta hayatımızı sabote eden davranış kalıpları, bedensel ve duygusal sorunlar ile enerjetik boyutta çalışmaya başlama zamanı!

Çakralar 101’de 7 çakrayı tek tek inceleyerek hangi çakranın hangi hisler, hastalıklar ve blokajlar ile ilgili olduğunu ve de her çakranın dengelenmesi, blokajlarının açılması için gerekli durumlarda kendi kendimize uygulayabileceğimiz çakra aktive etme yöntemlerini öğreniyor olacağız.

Hayatınızda sağlık, huzur ve mutluluğu çoğaltacak, beğenmediğiniz yanlarınızdan arınmanıza aracı olacak bu atölyeyi kaçırmayın!"

Aslı Bozdağ Kimdir?
Kutsal İnek olarak tanınan Aslı Bozdağ, Istanbul Bilgi Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümü tamamladıktan sonra Westminster Üniversitesi’nde 5 Duyunun Giyim Sektörü’nde Satın Alma Üzerine Etkisi konulu tezi ile Pazarlama Yönetimi programını tamamladı. İngiltere’de bulunduğu yıllarda, 2011-2013, ISSA ve ASFA sertifikalı Sporcu Beslenmesi koçluk programlarını tamamladı. Jamie Oliver’ın da eğitmenlik yaptığı St. Mary’s Üniversitesi’nde fiziksel aktivite ve spor üzerine beslenme eğitimi aldı. 

CrossFit Level 1 eğitmenliğini Frankfurt’ta, CrossFit Strongman eğitmenliğini Glasgow’da ve CrossFit Competitor eğitmenliğini Milan’da edindi. CrossFit’in yanı sıra Aslı Bozdağ halen Brazilian Jiu-Jitsu pratiğine devam ediyor.

Delhi’nin önde gelen Yoga Universiteleri’nin eğitmenlerinin 2006 yılında kurduğu Rishikesh Yog Peeth Ashram’da 500saatlik Yoga Alliance Sertifikası, 200 saatlik Hindu Mitolojileri, Bhagavad Gita dersi, 100 saatlik anatomi dersi ve 60 saatlik fiziksel olarak yardıma muhtaç kişiler, hamileler ve cocuklar için yoga eğitimi aldı. Ashram’da geçirdiği dönemlerde dersler dışında kalan zamanını bir saat bedensel temizlenme, bir saat karma yoga (toplum hizmeti),  ve bir saat süren nefes egzersizleri ile geçirdi.

Grand Master Reiki eğitimini yine Rishikesh’te yer alan Maayaa Heailing’te aldı. Maayaa Healing’te aldığı diğer sertifikalı eğitimler 10günlük Chakra Healing ve 21 günlük Meditasyon eğitimleri olan Aslı Bozdağ yine Rishikesh’te yer alan Samadhi Yoga İnternational’da tantra pratiği, ayurdeva, mantralar, bandhalar(vücuttaki kilitler), yoga felsefesi, Kashmir Shaivism ve asana pratiğini kapsayan 100 saatlik Kundalini Yoga eğitimini tamamladı. 

The Chartered Institute of Marketing üyesi olan Aslı Bozdağ’ın Turkish Way of Mareketing Communication adlı yazısı Emerald yayınlarından çıkan Marketing Management in Turkey adlı kitapta yer aldı. Aslı Bozdağ şu an Pazarlamada Dişil ve Eril Sembolizmi’nin Marka Kimliği Üzerindeki Etkileri adlı PHD tezini yazmakta. 

Aslı Bozdağ, yaşamı değiştirmek yolunda atılabilecek adımları takipçileri ile paylaştığı Kutsal İnek’i 2017 yılında kurdu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT