Çekim Yasası 101

Tarihler: 12 Şubat 2019 Salı ~ 12 Şubat 2019 Salı 12 Şubat 2019 19:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2019 ~ Şub 12, 2019

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.

Eğitmen: Kerem Şenoğlu

Hep şikayetçi olduğun durumları ya da kişileri hayatınıza neden ve nasıl çekiyorsunuz? Farkında olmadığınız fakat size yön veren düşünceleriniz olabilir mi? Ne istediğinize karar verebiliyor musunuz? Karar verdiklerinize ulaşabiliyor musunuz? Ulaştıklarınızdan mutlu oluyor musunuz? Mutluluğu sürekli hale getirebildiniz mi?

Tüm bu soruların cevaplarının nedenlerini fark etmek, zihninizin engellerini aşmak, duygusal yüklerinizden arınmak ve çekim yasasını istediğiniz şekilde kullanabilmek için uzun yıllardır hem bireylere hem de şirketlere çekim yasası eğtimi veren Kerem Şenoğlu tarafından verilecek olan bu atölyeyi kaçırmayın!

Hayatına hemen katabileceğin bilgilerle dolu atölye sonrasında Çekim Yasası’nı kullanarak amaçlarınızı daha rahat gerçekleştirebilir ve yaşamdan aldığınız keyif ve doyumu arttırabilirsiniz.

Atölye akışı:

  • Belirsizlik ve Hata İlkesi
  • Frekans Kavramı ve Rezonans
  • Takyonik Evren-Tradyonik Evren
  • Kuantum Düşünce İlkeleri
  • Değişim Yönetimi
  • Zekâ Türleri
  • Sosyal Piramit ve Maat Piramidi
  • Öz-Ego İlişkisi
  • Referans Mantığı
  • Kendini Bilen Evren
  • Sonsuzluk-Sınırsızlık İlişkisi
  • Kaos Kavramı
  • Çekim Yasasının Tezahürü
  • Çekim Yasası Uygulaması

12 Şubat 20:00-22:30

3 Mart 14:00-16:30

Kerem Şenoğlu Kimdir?

1965 yılında İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi ve otomotiv alanında yüksek lisans yaptı. ​

Alarko Doğalgaz A.Ş.’de Maliyet Kontrol ve Bilgi İşlem Şefi olarak iş hayatına başladı. Yirmi yıllık profesyonel iş hayatı boyunca BMW Borusan Otomotiv’de Uluslararası Teknik Eğitmen, Mercedes-Benz için Has Otomotiv A.Ş.’de Eğitim Şefi, Mengerler Otomotiv A.Ş.’de Satış Sonrası Hizmetler Müdürü, Volvo Volcar A.Ş.’de Satış Sonrası Hizmetler Müdürü ve ardından Citroen Baylas Otomotiv A.Ş.’de Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Bu süreçte, tüm teknik eğitimlerin yanı sıra satış ve satış sonrası hizmet eğitimleri verdi.

2005’te bağımsız eğitmen olarak kurumsal ve bireysel eğitimler vermeye başladı. Masters Training International, PDR Group A.Ş ve Kuraldışı Eğitim ve Danışmanlık’ta eğitmen olarak görev yaptı. Çok sayıda firmaya iletişim, satış teknikleri, satış sonrası organizasyon, stratejik planlama, etkili liderlik ve yönetim, yeni yönetim anlayışları, müzakere, zor kişilerle başa çıkma, müşteri yönetimi, etkili koçluk, problem çözme ve karar alma, NLP, sosyal profiller, eğitmenin eğitimi, özgüven, kadın-erkek ilişkileri, çekim yasası, kuantum düşünce tekniği gibi birçok konuda kurumsal ve bireysel eğitimler verdi.

Doğuş Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nde seminerler verdi. 2009 yılından beri Yönetim Danışmanları Derneği üyesidir. Bugüne kadar 18.500 saat eğitim vermiş, 500’den fazla koçluk seansı yapmıştır.

Uzmanlık alanları: Yönetim danışmanlığı ve yönetim eğitimleri, stratejik planlama ve iş geliştirme, eğitim danışmanlığı ve eğitim ölçme-değerlendirme, yönetici koçluğu, teknik eğitimler ve danışmanlıklar, bireysel koçluk çalışmaları ve bireysel gelişim eğitimleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT