Cep Telefonu ile Fotoğraf Eğitimi

Tarihler: 16 Temmuz 2016 Cumartesi ~ 16 Temmuz 2016 Cumartesi 16 Temmuz 2016 11:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2016 ~ Tem 16, 2016
"Cep Telefonu ile Fotoğraf Eğitimi" Özgür Öney tarafından Merakettiklerin atölyesinde gerçekleştirilecek.

Her gün gözümüzün önünden harika görüntüler geçiyor ve hep içimizden “Keşke fotoğraf makinam yanımda olsaydı” diye geçiriyoruz. Bazılarımız cep telefonlarını çıkarıp bu güzellikleri yakalamaya çalışıyor ancak sonuçları beğenmediğimiz için bu fotoğraflar da yok olup gidiyor. Oysa cep telefonu ile de son derece etkileyici sonuçlar alabiliriz. Bu eğlenceli eğitimde basit teknikler ve bol sohbet eşliğinde cep telefonu kullanarak etkileyici fotoğraflar çekmeyi öğreniyoruz. Her gün evden çıkarken yaptığınız gibi, telefonunuzu alıp gelmeniz yeterli.

Moderatör: Özgür Öney
Özgür Öney 1975 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgi Teknolojileri bölümünde tamamlamıştır. 20 yıla yakın kurumsal iş hayatında çeşitli şirketlerde üst düzey yöneticilik yapmıştır. Fotoğraf tutkusu hayatında hep merkezde yer almış ve 2016 itibarı ile profesyonel olarak fotoğrafçılık ve fotoğraf eğitmenliği yapmaya başlamıştır. Temel ve İleri fotoğraf eğitimlerinin yanı sıra, portre, uzun pozlama, sokak fotoğrafı gibi çeşitli atölyelerle ve gezilerle pratik olarak da eğitimlerini desteklemektedir.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik 16.07.2016 tarihinde 11:00 – 13:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Etkinlik saat 11:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT