Cep Telefonu ile Kısa Film Çekme Atölyesi

Cep Telefonu ile Kısa Film Çekme Atölyesi

Tarihler: 19 Temmuz 2019 Cuma ~ 17 Ağustos 2019 Cumartesi

Yer: Beykoz Kundura

Adres: Yalıköy Mahallesi, Süreyya İlmen Cd. No:1 Beykoz İstanbul

Telefon: (0216) 323 31 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2019 ~ Ağu 17, 2019

Senarist, yazar ve yönetmen Handan Öztürk’ün gerçekleştireceği Cep Telefonu ile Kısa Film Çekme Atölyesi, 15 Haziran Cumartesi günü Beykoz Kundura’da yer alan Famelog Academy’de başlıyor!

Kayıtları devam eden 10 haftalık atölye “Kısa Film Senaryo Geliştirme”, “Çekim Senaryosu (Yönetmen Senaryosu) Yazımı”, “Cep Telefonuyla Film Yapımı” ve “Festivallere Katılım Yöntemleri” olmak üzere dört modülden oluşuyor.

Cep telefonları ile çekilen, sonra da silinen fotoğraf ve videoların aslında bir sinema kariyerinin başlangıcı dahi olabileceği fikrinden yola çıkan Cep Telefonu ile Kısa Film Çekme Atölyesi, yanı başımızda akıp giden bu hikâyelerden kalıcı bir eser yaratmayı hedefliyor.

Türkiye'nin en önemli, tarihi ve artistik platosu olan Beykoz Kundura'da bulunan sanat ve oyunculuk akademisi Famelog Academy düzenlediği eğitimlerle öğrencilere, pek çok dizi ve filmin setinin de yer aldığı benzersiz bir ortamda, her biri alanında uzman isimlerden eğitim alma fırsatı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT