Çevre Koleji 6. Okul Öncesi

Tarihler: 04 Ocak 2020 Cumartesi ~ 04 Ocak 2020 Cumartesi 04 Ocak 2020 09:30

Yer: Çevre Koleji

Ücret: Numarasız Oturmalı - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2020 ~ Oca 4, 2020
Çevre Kolejinin geleneksel olarak düzenlediği 6. Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu, "Eğitimde Zamansız Mekanlar ” teması ile 4 Ocak'ta Çevre Koleji Erenköy Kampüsü'nde..

"Bulunduğumuz bir yerden, kolaylıkla dünyanın öbür ucuna erişebildiğimiz; aradığımız her tür bilgiye, anında ulaşabildiğimiz; zamanın dışında, mekânın ötesinde bir yerlerde; zamansız mekanlardayız artık. 

Zaman ve mekân koşullandırmasını aşmayı başararak yaşadığımız bilişim çağında artık çok farklı yaşam ortamları ve farklı ihtiyaçlar söz konusudur şimdi. Bundan dolayıdır ki eğitime dair mevcut yapıların da yeniden değerlendirilmesi, günümüz nesillerine uygun olabilecek şekilde bilinen kalıplarının dışına çıkması gerekliliği kaçınılmaz olmaktadır. Bu bakış açısıyla, bilinenin aktarımı yerine, bilinmeyene hazırlayan; öğretmeden çok öğrenmenin öne çıktığı yepyeni bir eğitim anlayışı ile insanlığın ön görülemeyen geleceğe yönelik yetkinlikler kazanması gerektiği anlaşılmaktadır.

Zaman ve mekândan bağımsız yeni nesil eğitim yaklaşımlarında bireye özgü ve yaşam boyu süren eğitim tasarımları oluşmaya başlamış, yaşamın içinde her an, her yerde gerçekleşebilen eğitim olasılıklarının doğru değerlendirilmesi ve bireyler tarafından iyi amaçlar için yönlendirilebilmesi, eğitim bilimlerinin yeni odağı olmuştur. 

Bu yıl “Eğitimde Zamansız Mekanlar” konulu sempozyumumuzu bu düşünceler etrafında belirlerken, zamanın ve mekânın ötesinde yapılandırılabilecek nitelikli ve yaratıcı eğitim olanaklarını beraberce irdelemek istedik.

Alanlarında uzman kişiler tarafından yapılacak olan öğretmen eğitimlerini anaokulu ve sınıf öğretmenleri izleme fırsatı bulacaktır. Katılımcılar sempozyumdaki yayınevi stantlarını da gezme şansına sahip olacaklardır.  Dr. Özgür Bolat’ın ana konuşmacı olduğu sempozyum 09.30–16.30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Bilet satın alındıktan sonra e-sertifika için web sitesinden (www.cevrekoleji.k12.tr ) kayıt yaptırılması gerekmektedir.Katılımcıların, hediye çekilişi ve giriş kontrolü için biletlerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz."

Detaylı bilgi için tıklayınız.

- 6 yaşından küçükler giremez, büyükler bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera sokmak yasaktır.- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Sempozyum 09:30 – 16:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Katılımcıların hediye çekilişi ve giriş kontrolü için biletlerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.- Bilet satın alındıktan sonra e-sertifika için web sitesinden (www.cevrekoleji.k12.tr) kayıt yaptırılması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT