Change Designer

Tarihler: 24 Mart 2018 Cumartesi ~ 24 Mart 2018 Cumartesi 24 Mart 2018 09:30

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği

Ücret: - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2018 ~ Mar 24, 2018
Değişebilmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Stanford Üniversitesi’nde geliştirilen tekniklere dayanan Change Designer şimdi 24 Mart’ta BÜMED’de!

Değişimi başlatmaktan çekinenler, deneyip deneyip vazgeçenler. Change Designer tam size göre.

Çoğumuz bu yollardan geçiyoruz. Büyük ümitlerle spor salonuna yazılıp 6-7 kere gittikten sonraki bir gün işten geç çıktığımızda evdeki koltuğumuzdan kendimizi kaldıramıyoruz. Kendimize yeni bir kariyer hedefi koyuyor, karşımıza çıkan olanaklar karşısında heyecanlanıyor ama sonra günlük hayatımızdaki sorumluluklara kaptırıp hayalimizi öteliyoruz. Kısacası istediğimiz değişimi kalıcı hale getirmekte zorlanıyoruz. Tekrarladıkça yoruluyoruz ve ümidimiz kırılıyor. Sürekli değişen bir dünyada bu önemli bir sorun tabii ki, ama iyi haberler de var.

Change Designer Nedir?
Stanford Üniversitesi’nde öğretilen davranış değişimi teknikleri ile hedefe ulaşacak tasarımı yapmak, sonrasında da doğru şekilde tekrarlayarak kalıcı hale getirmek mümkün. Bu, dünyada şu ana kadar bilinen bilimsel olarak kanıtlanmış tek yöntem. Son 5 yılda yaklaşık 65.000 kişi üzerinde denenmiş ve %90’ından fazlasında olumlu sonuçlar elde edilmiştir. Change Designer’da bu değişim tekniklerini öğrenecek, bolca bireysel ve grup uygulaması yapacağız. 

Kimler katılmalı?
Nasıl bir değişim istediğini bilen, ancak yola çıkmaktan çekinen ya da hedefine ulaşmak isterken engellere takılan, motivasyonu düşen, denediği farklı çözümlerden sonuç alamayan, tekrar tekrar vazgeçen, ümidi kırılan herkes katılabilir.

Kazanılan beceriler neler?
- Insan beyni ve davranışlarını daha iyi anlama
- Hedefler ve davranışlar arasındaki ilişkiyi kurma  
- Kendi yaklaşımını öğrenme ve anlama
- Öğretilen tekniklerle kendi davranış değişimini tasarlayabilme
- Yaşam boyu kalıcı iyi alışkanlıklar yaratabilme
- Motivasyon artışı
- Değişimin mümkün olduğuna dair güven tazeleme

Melis Karahan kimdir?
Son 10 yılını potansiyelini tam olarak ortaya koymayı başarmış büyük sporcuların, sanatçıların,girişimcilerin, politik ve sosyal liderlerin ortak özelliklerini anlamaya çalışarak geçirdi. Bu kişilerin diğerlerinden farkını ve onların yaşadıkları toplumu nasıl değiştirdiklerine odaklandı. Liderlik koçu sertifikasını aldı ve kendi koçluk metodolojisini oluşturdu.

İnsandaki ‘cevher’ kadar; o cevheri nasıl keşfettiği ve nasıl ortaya koyduğunun önemini fark etti. Yazdığı bazı yazılar Huffington Post ve diğer yerlerde yayınlandı. Bu sırada değişim tasarımı ile tanıştı. Kendi üzerindeki olumlu sonuçlarını görünce, Stanford Üniversitesi’nden sertifikasını aldı ve dünyada bu konuya öncülük edenlerle çalışmaya başladı. Kurumsal olarak çalıştığı şirkette pilot olarak başlattığı seminerlere olan ilgi bu alana odaklanmasını teşvik etti.

Dijitalleşme ve inovasyon tutkunudur. 18 yıllık telekom, Internet ve FMCG geçmişinde pazarı değiştiren pek çok fikri getirmiş ve hayata geçirmiştir. Özellikle teknolojinin psikoloji ile birleştiği yerler ilgisini çekmektedir. Bugün değişim tasarımındaki uzmanlığını koçluk prensipleri ve pazarlama geçmişi ile birleştirerek kişisel, takım ve iş performansı dönüşümü için kullanmaktadır.

Sıkça gelen sorular
* Change Designer saat 09:30 - 17:00 arasında yapılmaktadır.  
* Bireysel ve grup çalışmaları içerir.
* Alınan biletler, üzerinde yazılan gün içinde geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT