Change Explorer

Tarihler: 12 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 12 Mayıs 2018 Cumartesi 12 Mayıs 2018 09:30

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği

Ücret: - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2018 ~ May 12, 2018
Ne istediğine emin olamayan, boşluk ve tatminsizlik hissedip adını tam olarak koyamayan, ya da karar almakta zorlananlar. Dünyanın saygın üniversitelerinde öğretilen tasarım tekniklerine dayanan Change Explorer, 12 Mayıs’ta BÜMED’de...

Bazen hayatta sizi siz yapan şeyleri zihninizin gerisine atıp, orada tutarsınız. Faturaları ödemek için çalışmak, günlük işler, çocuklarınız ve başkaları ile bağ kurmak hep önceliklidir. Ama özünüz size kendisini kararsızlık, can sıkıntısı, boşluk, tatminsizlik, merak, ilgi ile hep hatırlatır. Kendiniz için yapabileceğiniz en güzel şey değişim için keşif adımını atmaktır.

Change Explorer nedir?
Polinezya’da yaşayan ve wayfinders denilen yön bulucular doğanın bahşettiği enstrümanları kullanarak adalar arası seyahat ederler. Harita kullanmazlar. Yıldızlar, gel-gitler, rüzgar, kuşlar ve güneş onlara yön gösterir.  

Change Explorer atölyesinde, önce bize yönümüzü tasarım odaklı düşünme (design thinking) prensipleri gösteriyor. Sonra, Cambridge Üniversitesi'nde tasarım derslerinde öğretilen teknikler ile mantığımızı duygularımızla konuşturuyor, hem yaratıyor, hem eğleniyoruz.

Kimler katılmalı?
Ne istediğine emin olamayan, boşluk ve tatminsizlik hissedip adını tam olarak koyamayan, modern hayatta bir yandan stres altında çalışıp, diğer yandan konfor alanından çıkamayan, ya da karar almakta zorlanan herkes katılabilir.
Kazanilan beceriler neler?
Berrak, net düşünme becerisi
Odaklanabilme
Farkındalık
Alternatif yaratabilme
Aksiyon planlayabilme

Melis Karahan kimdir?
Son 10 yılını potansiyelini tam olarak ortaya koymayı başarmış büyük sporcuların, sanatçıların, girişimcilerin, politik ve sosyal liderlerin ortak özelliklerini anlamaya çalışarak geçirdi. Bu kişilerin diğerlerinden farkını ve onların yaşadıkları toplumu nasıl değiştirdiklerine odaklandı. Liderlik koçu sertifikasını aldı ve kendi koçluk metodolojisini oluşturdu.

İnsandaki ‘cevher’ kadar; o cevheri nasıl keşfettiği ve nasıl ortaya koyduğunun önemini fark etti. Yazdığı bazı yazılar Huffington Post ve diğer yerlerde yayınlandı. Bu sırada değişim tasarımı ile tanıştı. Kendi üzerindeki olumlu sonuçlarını görünce, Stanford Üniversitesi’nden sertifikasını aldı ve dünyada bu konuya öncülük edenlerle çalışmaya başladı. Kurumsal olarak çalıştığı şirkette pilot olarak başlattığı seminerlere olan ilgi bu alana odaklanmasını teşvik etti.

Dijitalleşme ve inovasyon tutkunudur. 18 yıllık telekom, Internet ve FMCG geçmişinde pazarı değiştiren pek çok fikri getirmiş ve hayata geçirmiştir. Özellikle teknolojinin psikoloji ile birleştiği yerler ilgisini çekmektedir. Bugün değişim tasarımındaki uzmanlığını koçluk prensipleri ve pazarlama geçmişi ile birleştirerek kişisel, takım ve iş performansı dönüşümü için kullanmaktadır.

- Change Explorer saat 09:30 - 17:00 arasında yapılmaktadır.  - Atölye maximum 16 kişiliktir.- Bireysel ve grup çalışmaları içerir.- Alınan biletler, üzerinde yazılan gün içinde geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT