Charlotte McLaughlin'le Samimiyet

Tarihler: 16 Mart 2018 Cuma ~ 16 Mart 2018 Cuma 16 Mart 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2018 ~ Mar 16, 2018
Psikoterapist Charlotte McLaughlin ile Samimiyet Sanatı

Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.
www.humanart.info

Eğitmen: Charlotte McLaughlin

Samimiyet Sanatı atölyesi, sizi kendinizi daha derinden keşfetmeye, kendinizle ve başkalarıyla olan ilişkilerinizdeki potansiyeli uyandırmaya davet ediyor. Psikoterapist Charlotte McLaughlin'ın kendisi tarafından geliştirilen atölye doğal isteklerimizi hissetmemizi, sınırlarımızı keşfetmemizi, istek ve ihtiyaçlarımızı ifade ederek kendimizi daha derinden sevmemizi amaçlıyor. Samimiyet Sanatı; dans, vücut ifadeleri gibi grup paylaşımlarını kapsayan yönlendirmeli egzersizler, meditasyonlar ve süreçler ile kalbimiz ve hissettiklerimizle daha derinden bağlanabilmemiz ve bizi özgün olmaya teşvik etmek için tasarlandı. Samimiyet Sanatı atölyesi aşk, ilişkiler, bağlılık ve yakınlık üzerine zengin bir öğrenim vadediyor. Samimiyet Sanatı katılımcıları birbiri ile besleyici ve güvenli bir ortamda bağlantı kurarken gündelik hayatlarına da taşıyabilecekleri farkındalıklar kazanıyor.

“Benim tutkum; insanları iyileşmeleri, büyümeleri, gelişmeleri, hayatlarının tüm alanlarında – cinsellik ve yaratıcılıkları dahil olmak üzere – gerçek potansiyellerini ifade etme cesaretini bulmaları için desteklemek. En nihayetinde sunmakta olduğum koçluk, terapi ve grup çalışması özgürlük hakkında; ifade etmenin özgürlüğü ve kendimizin en dolu versiyonlarımızı yaşayabilmemiz hakkında. Benim inancım ve kişisel deneyimime göre, bunları gerçekleştirecek cesareti bulduğumuz zaman bunun ödülleri sınır tanımıyor”. Charlotte McLoughlin

*Atölye dili İngilizce olup tekli ve/veya çift olarak katılıma uygundur.

Charlotte McLaughlin kimdir?
4 yıllık psikoterapi eğitimi sonrası Terapi ve Eğitimde Sanat Enstitüsü'nde master programını tamamlayan Mcaoughlin, psikoterapist ve sanat psikoterapisti olarak UKCP ve HCPC'ye kayıtlıdır. Bütünsel bir psikoterapist olarak aktif, empatik ve ilişkisel yaklaşımlarında gestalt, psikoanaliz, transpersonal, bağlılık ve bilişsel-davranışçı terapiyi kullanmaktadır. Londra'da yaşayan psikoterapist Birleşik Krallık'ta ve tüm dünyada Jan Day tarafından geliştirilen ve eğitmeni olduğu Samimiyet Sanatı atölyeleri ile grup aktiviteleri ve inzivalar düzenlemektedir.

16 Mart Cuma 20.00 – 22.30

Atölye süresi: 2 saat 30 dakika

- Atölye dili İngilizce olup tekli ve/veya çift olarak katılıma uygundur.- Etkinlik Zorlu PSM - Atölye 2 mekanında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT