Çiğdem Odabaşı ile Animasyon Film

Tarihler: 19 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 19 Mayıs 2018 Cumartesi 19 Mayıs 2018 16:30

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2018 ~ May 19, 2018

Çiğdem Odabaşı ile Animasyon Film Okuma Atölyesi,Zorlu PSM - Atölye'de sizlerle...

GEO Koleji’nin katkılarıyla

Öncelikle, neden animasyon? Çocuklar sınırsız, hatları çizilmemiş bir dünyaya sahiptir. Animasyonların esnek, her an her şeyin olabileceği dünyası çocuklara daha cazip gelmektedir. Çocuğun gözünde her şeyin mümkün olduğu bir dünyaya dönüşüvermektedir animasyon dünyası. Bu nedenle atölyede, katılımcının animasyon filmin hikâyesini, karakterlerini, olay örgüsünü ve müziğini gibi birtakım ögelerini de işin içine katarak filmi yeniden yorumlaması, analiz etmesi ve oradaki sembollerden yola çıkarak filmin alt katmanlarında yer alan detayları görebilmesini hedeflemekteyiz.

Animasyon okuma atölyesi ile katılımcı filmi seyreden kişi olmaktan çıkıp daha etken bir konuma geçiyor. Kendi yaşantısıyla da bağ kurabileceği filmdeki kesitlerden yola çıkarak yaratıcı düşünme egzersizleri, oyun ve doğaçlama yaparak farklı animasyonlara ilgilerinin artması amaçlanırken onları da farklı gözle okumayı gerçekleştirebiliyor.

Çocukları, Çiğdem Odabaşı liderliğinde her Cumartesi yürütülen animasyon film okuma atölyelerine ve eğlenceli bir buluşmaya davet ediyoruz.

Atölye 16.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşmektedir.

*Katılımın beklenenin altında olması durumunda atölye iptal edilebilir.

19 Mayıs 2018 Cumartesi Shrek 8-10 yaş

Film Hakkında: Shrek, oldukça korkutucu bir görünüme sahip, devasa, yeşil bir troldür. Yalnızlığın getirisiyle, hayatının geri kalanını beraber geçirebileceği, en az kendisi kadar çirkin bir yaratık bulmanın hevesindedir. Bir kahin, kehanetini açıklar. Şrek ile güzeller güzeli bir prenses olan Fiona arasında duygusal bir ilişki cereyan edecektir. Ancak Şrek ne kadar çirkinse Fiona bir o kadar güzeldir. Oldukça garip durumlar ve vaziyetler peyda olmak üzeredir.

 

 


- Katılımın beklenenin altında olması durumunda atölye iptal edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT