Cihan Sezer Pop Müzik Okulu

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 20 Nisan 2009 Pazartesi

Yer: Moda Akademi

Nereden Alınır: http://www.modaakademi.com

Adres: Caferağa Mah. Dr. Esat Işık Cad. No:110 (yeni 96/A)Kadıköy İstanbul 2.3.4.5.6 Katlar Moda/Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 541 00 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 20, 2009
“Moda AKADEMİ Bünyesinde kurulan; CİHAN SEZER POP MÜZİK OKULU eğitim hayatına başladı...”
2007 senesinde kurulan Moda AKADEMİ ve MOR Gösteri Sanatları çocuklara ve erişkinlere yönelik sanat faaliyetlerine devam ediyor. Müzik, dans, tiyatro ve resim dallarında eğitim veren Moda Akademi 2008 yılı aralık ayı itibariyle yepyeni bir kuruma ev sahipliği yapmaya başlamıştır.
CİHAN SEZER POP MÜZİK OKULU Türkiye’nin tanınmış müzisyenlerinden oluşan farklı, alternatif ve dinamik yepyeni bir eğitim kurumudur.
Şan, Keyboard ve Pop Piyano / Pop Gitar / Davul / Pop ve Klasik Keman gibi müzisyenlik ve şarkıcılığa yönelik eğitim verdiğimiz okulumuz Kadıköy’ün incisi Moda’da “Doktor Esat Işık Caddesi No: 96 A Kat: 2/3/4/5 Kadıköy İSTANBUL” adresinde faaliyet göstermektedir.
Bu yepyeni okulda pop, rock, klasik ve tüm modern müzikler hakkında kapsamlı bir eğitim verilmektedir. 12 haftalık program BAŞLANGIÇ KURU, ikinci 12 haftalık Program da GELİŞTİRME KURU adı altında yapılmaktadır. Eğitim süremiz toplam 24 haftadır.
İlk dönemde enstruman/sesle ilgili klasik teknikler, dans, solfej ve pop müzik dersleri verlirken, ikinci dönemde atölye çalışmalarına ağırlık verdiğimiz sahne ve stüdyo müzisyeni yetiştireceğimiz bir eğitim programı uygulamaktayız.
Okulumuza hem yeni başlayan müzisyen adayları, hem de hali hazırda müzik dünyasında emek veren müzisyenler katılabilirler! Kayıtlarımız devam etmektedir!
Cihan Sezer -(Sahne Performans/ Pop Müzik)
Meltem Taşkıran -Meltem Taşkıran Şan Okulu
Önay Miser Alemdar- Dans
Turgay Gülaydın- Davul
Arif Deniz Toker- Elektrik ve Akustik Gitar
Başak Zabcı Klasik ve Pop Keman
Burak Erkul- Keyboard ve Pop Piyano Derya Davulcu Çello





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT